Στα μαχαίρια Θεοχάρης και Χαρδαλιάς λόγω... Μυκόνου

«Διαρροή» με πολλούς αποδέκτες από την Καθημερινή

NewsRoom 21/07/2021 | 14:57

Σοβαρό εσωτερικό ρήγμα στην κυβέρνηση έχει δημιουργήσει το θέμα με τις ελλείψεις δωματίων στα οποία μπορούν  να φιλοξενηθούν τουρίστες που έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό.

Εν μέσω τουριστικής περιόδου και ταυτόχρονης νέας έξαρσης της πανδημίας, διαπιστώθηκε πως με ευθύνη της κυβέρνησης τα περισσότερα νησιά δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα ξενοδοχεία καραντίνας. Όπως ήταν φυσικό η κρίσιμη αυτή έλλειψη προκάλεσε μεγάλη γκρίνια και έφερε στο προσκήνιο μια άγνωστη μέχρι στιγμής, ενδοκυβερνητική κρίση...

Καθώς όπως φαίνεται το ζήτημα που προέκυψε με τα ξενοδοχεία καραντίνας δοκιμάζει για τα καλά τις σχέσεις Θεοχάρη και Χαρδαλιά. Τουλάχιστον αυτό «διαρρέει» η Καθημερινή που για να κάνει αυτή τη διαρροή, θα έχει τους λόγους της.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε στο επίμαχο δημοσίευμα: «Το θέμα με τα ξενοδοχεία καραντίνας έχει προκαλέσει πολλές εσωτερικές έριδες στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα μεταξύ υπουργείου Τουρισμού και Πολιτικής Προστασίας.

Το ένα υπουργείο «δείχνει» ως αρμόδιο το άλλο, εξ ου και χθες κλήθηκε να λύσει το πρόβλημα ο… συνήθης ύποπτος Γ. Γεραπετρίτης». 

Πάντως, η δεύτερη σημαντική πληροφορία που απορρέει από την αποκάλυψη της Καθημερινής έχει να κάνει με το ρόλο του Γ. Γεραπετρίτη. Μάλλον τελικά ισχύουν οι «φήμες» που υποστηρίζουν πως ο πρωθυπουργός του έχει παραδώσει τα «κλειδιά» της κυβέρνησης.