Newsroom

Newsroom

Squid Game: Ο μυστικός τηλεφωνικός αριθμός για τα «παιχνίδια θανάτου» που τελικά.. ανήκει σε κορεάτισσα

H γυναίκα δέχθηκε πάνω από 4.000 χιλιάδες κλήσεις και μηνύματα για συμμετοχή στο διεστραμμένο Squid Game 

squidgame

Πραγματικός είναι τελικά ο κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού που πρέπει να καλέσουν οι ήρωες του παιχνιδιού προκειμένου να συμμετάσχουν στο παιχνίδι «Squid Game», με αποτέλεσμα, η νοτιοκορεάτισσα επιχειρηματίας να λαμβάνει χιλιάδες τηλεφωνικές κλήσεις καθημερινά.

Στην επιτυχημένη νοτιοκορεάτικη σειρά του NetFlix, Squid Game, οι περιπέτειες των ηρώων που προσπαθούν να απαλλαγούν από τα υπέρογκα χρέη τους συμμετέχοντας σε διεστραμμένες εκδοχές παιδικών παιχνιδιών, ξεκινούν όταν τηλεφωνούν σε ένα κινητό που βρίσκουν «τυχαία» μπροστά τους.

Στην πραγματική όμως ζωή, αυτός ο αριθμός ανήκει σε μία νοτιοκορεάτισσα επιχειρηματία από τη Seongju.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έλαβε χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις στο τηλέφωνό της «σε σημείο που μου είναι δύσκολο να συνεχίσω την καθημερινή ζωή»

«Χρησιμοποιώ αυτόν τον αριθμό για περισσότερο από 10 χρόνια οπότε εξεπλάγην με όλες αυτές τις κλήσεις. Υπάρχουν περισσότεροι από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω από το τηλέφωνό μου», είπε στο Money Today.

Επίσης, φάνηκε ότι στην αρχή δυσκολεύτηκε να κατανοήσει τι πραγματικά συμβαίνει, σχολιάζοντας πως: «Στην αρχή δεν ήξερα το γιατί, αλλά ένας φίλος, μού είπε ότι ο αριθμός μου φαίνεται ως ο αριθμός κλήσης στο Squid Game για να συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια. Και τότε το κατάλαβα».

Οι πληροφορίες θέλουν τη γυναίκα να δέχεται μια προσφορά αποζημίωσης ύψους 5 εκατ. γουόν (4.178 δολάρια), αλλά στη συνέχεια να την απορρίπτει.

Το Netflix από την πλευρά του δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά έχει ζητήσει από τους θεατές της σειράς να μην καλούν τον συγκεκριμένο αριθμό, ενώ πρόσφατα σημείωσε πως θα επεξεργαστεί τον τηλεφωνικό αριθμό για να μην γίνεται ευδιάκριτος στα πλάνα.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε την Τετάρτη το Netflix.

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…