Σπάει κάθε ρεκόρ η κυβέρνηση – Τρεις «παραιτήσεις» σε τρεις μήνες και έρχονται κι άλλες

Αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό μέχρι του χρόνου, τέτοια εποχή, θα έχουν αλλάξει όλοι οι υπουργοί

5921606

Τελειωμό δεν έχουν οι αποχωρήσεις υπουργών και μελών από τη Νέα Δημοκρατία ύστερα από την ευρεία νίκη του κόμματος στις εκλογές της 21ης Ιουνίου.

Όσο και αν μοιάζει απίστευτο η κυβέρνηση πριν καλά καλά κλείσει τρεις μήνες ζωής έχει ήδη «παραιτήσει» τρία μέλη της μετά από διάφορα… ευτράπελα που προκάλεσαν.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοια εποχή αυτά άρθρα γινόντουσαν για τους προπονητές του Βόλου, αλλά επειδή η ζωή είναι αναπάντεχη και κυρίως έχει πλάκα φαίνεται πως η  ΝΔ τους ξεπέρασε όλους φέτος.

Η παραίτηση της παρερμήνευσης

Πιο πρόσφατο παράδειγμα φυσικά ο πρώην, πλέον, υπουργός ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σήμερα 11 Σεπτεμβρίου επέβαλε στον Πρωθυπουργό την παραίτηση του ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τους δράστες του εγκλήματος στο Blue Horizon.

Βέβαια η συγκεκριμένη παραίτηση άργησε λιγάκι. Όχι πολύ, ούτε βδομάδα, μόνο πέντε μερούλες.

Ο ίδιος φυσικά επιμένει ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν, αλλά ακούγοντας τα ξανά και ξανά δύσκολο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.

«Δεν χαλάνε οι φιλίες για ένα ζεϊμπέκικο»

Η δεύτερη παραίτηση δεν είχε να κάνει με υπουργό, αλλά με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Ο ίδιος την ώρα που η χώρα καιγόταν και γινόντουσαν εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο επέλεξε να χορέψει ένα βαρύ, μάγκικο και ζόρικο ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο.

Μετέπειτα δήλωσε μετανιωμένος, αλλά το ποτάμι δεν γυρνούσε πίσω. Είχε ήδη παραιτηθεί και δεν το ήξερε.

Έτσι και έγινε φυσικά καθώς η Νέα Δημοκρατία απέσυρε τη στήριξη της απ’ τον ίδιο για τις εκλογές της περιφέρειας δίνοντας το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος δεν άργησε να δείξει τη δυναμική του αποκαλύπτοντας απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες, ξεκινώντας νέο γύρω αντιδράσεων.

Η αρχή έγινε με το… στολίδι

Για να φτάσουμε φυσικά στο σήμερα και σε αυτό το εκπληκτικό 3/3 της κυβέρνησης η αρχή έγινε με έναν ξεχωριστό υπουργό που στον ελεύθερο του χρόνο κάνει τον ηθοποιό ενώ έχει διατελέσει και μπαλίτσα-στολίδι σε χριστουγεννιάτικο δέντρο, τον Νότη Μηταράκη.

Ο πολυθεσίτης Νότης δεν είναι ότι δεν έβγαλε παρέλαση, αλλά ούτε καν δεκαπενταύγουστο στο κυβερνητικό σχήμα. Έναν μήνα και κάτι άντεξε στη θέση του υπουργού προστασίας του πολίτη, ίσα ίσα την προετοιμασία έκανε και μετά «γειά σας».

Ο λόγος που έφυγε σχετικά νωρίς είναι το γεγονός ότι ενώ ολόκληρη η χώρα καιγόταν στα τέλη Ιουλίου ο ίδιος βρεχόταν, καθώς αποφάσισε εν μέσω ενός τόσο σοβαρού γεγονότος να πάει για μια βουτιά στη θάλασσα.

Ε, δεν ήθελε πολύ για να γίνει σάλος. Μετά απ’ την κατακραυγή αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…