Απίθανοι τύποι: Ο Μηταράκης παίζει σε σίριαλ του ΑΝΤ1 και βάζει και… «όρους» (video)

Δείτε τη σκηνή και απολαύστε το υποκριτικό ταλέντο του υπουργού

Screenshot 6 8

Διχασμένο το κοινό που απόλαυσε χθες τον Νότη Μηταράκη και την guest εμφάνισή του σε καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1.

Οι απόψεις διίστανται για το αν ο Μηταράκης είναι τελικά υπουργός, ηθοποιός ή ένας απίθανος τύπος που υποδύεται τον υπουργό. Ο ίδιος πάντως φανερά ενθουσιασμένος με τη τηλεοπτική του εμφάνιση πόσταρε στο Twitter του, την επίμαχη σκηνή.

Η δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, έκανε πρεμιέρα χθες και οι τηλεθεατές είδαν, πέραν των ηθοποιών, είχαν την τύχη να δουν στις οθόνες τους τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου σε ρόλο ηθοποιού.

Ο Μηταράκης στο πρώτο επεισόδιο της σειράς συμμετείχε σε μια σκηνή, όπου υποδύθηκε… τον εαυτό του. Στην σκηνή, μία από τις φράσεις που λέει ο κ. Μηταράκης στον συνομιλητή του είναι «Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο».

Το παρασκήνιο και ο «όρος» του υπουργού

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, πηγαίνοντας στο γραφείο του, ο Υπουργός έπεσε πάνω στα γυρίσματα της σειράς. Ζήτησε να μάθει περισσότερα για την σειρά από τους συντελεστές της και τους ξάφνιασε όταν τους ζήτησε να έχει μία μικρή συμμετοχή!

Βέβαια, υπό τον όρο να υπάρχει στη σκηνή του… αναφορά στη Χίο. Ο λόγος πολύ απλός… ήθελε να «διαφημίσει» το νησί του, στο οποίο εκλέγεται βουλευτής.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη