Ο Μηταράκης εκθέτει το Μαξίμου: Είχε ενημερώσει για την απουσία του

Πηγές από το περιβάλλον του να λένε τώρα ότι ο ίδιος είχε «ενημερώσει το Μαξίμου για την ολιγοήμερη απουσία του» και ότι δεν του τηλεφώνησε κανείς για να επιστρέψει.

mitarakis Medium

Τα πράγματά του από το υπουργείο Προστασιάς του Πολίτη τις τελευταίες ώρες ο μαζεύει ο Νότης Μηταράκης, ύστερα από την «οργή» που εισέπραξε ο υπουργός από το Μέγαρο Μαξίμου για την απόφασή του να πάει διακοπές εν μέσω πυρκαγιών.

Από το περιβάλλον του κ. Μηταράκη μιλώντας στο iEidiseis  σημειώνουν ότι αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη που πήρε το θέμα, διότι «ο υπουργός είχε ενημερώσει το Μαξίμου για την ολιγοήμερη απουσία του, καθώς όπως είχε εξηγήσει ότι επειδή το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα ήταν στην Αθήνα -για να δουλέψει για διάφορα καίρια θέματα του υπουργείου- δεν θα είχε χρόνο για διακοπές με τη γυναίκα του και το παιδί του. Έτσι, ενημέρωσε ότι το μόνο κενό που υπήρχε για δει την οικογένειά του ήταν τώρα. Το ταξίδι ήταν για τρεις ημέρες. Έφυγε για Πάτμο την Τετάρτη και θα γυρνούσε το Σάββατο».

Σημειώνεται ότι της παραίτησης προηγήθηκε δημοσίευμα της «Καθημερινής» που αποκάλυπτε ότι ο Νότης Μηταράκηςέκανε διακοπές την ώρα που μαίνονταν καταστροφικές φωτιές στη χώρα.

Ο Μηταράκης, σύμφωνα με τις πηγές φέρεται μάλιστα να αιφνιδιάστηκε με την εξέλιξη γιατί κανείς δεν του τηλεφώνησε να γυρίσει πίσω, αλλά δέχτηκε την οργή του Μαξίμου όταν έγινε γνωστό ότι έκανε διακοπές. «Όταν κατάλαβε ότι υπάρχει αυτό το κλίμα τότε παραιτήθηκε. Όπως εξήγησε έφυγε για μόλις τρεις ημέρες γιατί μόνο τότε μπορούσε να δει την οικογένειά του» πρόσθεσαν ακόμα οι πηγές.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…