Σάλος με Βαρβιτσιώτη: Καλεί να θρηνήσουμε και για τους δράστες τους εγκλήματος στον Πειραιά (video)

Ο υπουργός Ναυτιλίας προσπαθεί να εξομοιώσει το θάνατο του Αντώνη με τον «πόνο» των κατηγορουμένων

5393732

Το έγκλημα που έγινε χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά με αποτέλεσμα το θάνατο ενός νέου ανθρώπου και μέλη του πληρώματος του «Βlue Horizon» να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία πραγματικά ανοίγει ερωτήματα για το πόσο η αποκτήνωση και η απανθρωπιά έχουν κυριαρχήσει στην κοινωνία μας.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όμως σε συνέντευξη του στο OPEN πραγματικά είπε πράγματα που δεν μπορεί να κατανοήσει ο ανθρώπινους νους σε μια προσπάθεια να εξομοιώσει το θάνατο του 36χρονου Αντώνη με το γεγονός ότι οι άνθρωποι του πληρώματος πήγαν να βγάλουν το μεροκάματο και κατηγορούνται για φόνο.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που θρηνούν τον αδικοχαμένο, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των ανθρώπων που πήγαν για το μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για φόνο».

Είναι για ακόμη μια φορά απίστευτο το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν βγαίνει να μιλήσει και να καταδικάσει ανοιχτά ένα οφθαλμοφανές περιστατικό αλλά επιδίδεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια βασιζόμενη στο δόγμα «ίσα βάρκα ίσα πανιά».

Ο υπουργός με τα λεγόμενα του κανονικοποιεί την απώλεια της ανθρώπινης ζωής, δημιουργεί αφήγημα για την προστασία των κατηγορουμένων και τους δίνει το πάτημα για να οικοδομήσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Ο κυνισμός του κ. Βαρβιτσιώτη δείχνει πως η κυβέρνηση συνολικά αντιμετωπίζει την αξία της ανθρώπινης ζωής καθώς πάντα για την κυβέρνηση υπήρχε η δικαιολογία ότι «περνούσαν από διαδρόμους στον Έβρο» , δεν υπάκουσαν στις εντολές των αρχών, «έκλεψαν» είκοσι ευρώ βενζίνη, τώρα που ένας Έλληνας έπεσε νεκρός με αυτόν τρόπο στο λιμάνι του Πειραιά, ποια είναι;

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…