Newsroom

Newsroom

Σκοπούλη: Καταγγέλλω κάθε προσπάθεια σπίλωσης του έργου μου

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφορικά με τον τρόπο που έγινε η ανάθεση του μοριακού ελέγχου του αίματος…

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφορικά με τον τρόπο που έγινε η ανάθεση του μοριακού ελέγχου του αίματος για τον ιό του Νείλου έδώσε η υφυπουργός υγείας κ Σκοπούλη. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ”Ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου, καθηγητή Χ. Μουτσόπουλου και της λήψης μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του δυτικού Νείλου. Όποιος προσπαθεί να συσχετίσει τα άσχετα, είναι τουλάχιστον κακόπιστος και δόλιος”.
Η κ. Σκοπούλη εξηγεί μέσω της ανακοίνωσής της τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ανάθεση του μοριακού ελέγχου του αίματος για τον ιό του δυτικού Νείλου. ”Η συγκεκριμένη ανάθεση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, εντός του απαιτούμενου για την αποτελεσματικότητά της χρόνου και με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος”, επισημαίνει η υφυπουργός και καταλήγει: ”Καταγγέλλω κάθε προσπάθεια σπίλωσης του έργου μου, που αποσπά την προσοχή μας από την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Δημόσιας Υγείας”.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.