Σκληρή επίθεση στον Κικίλια από την Καθημερινή: «Δε νοιάστηκε για κανέναν βουλευτή της ΝΔ...»

Με εντολή Μητσοτάκη η επίθεση στον υπουργό Υγείας;

NewsRoom 19/04/2021 | 11:26

Δεν είναι λίγες φορές που η Καθημερινή μέσα από διάφορες στήλες της και από διάφορα δημοσιεύματα, καυτηριάζει συμπεριφορές και επιλογές στελεχών της κυβέρνησης.

Μόνο που αυτή τη φορά στο στόχαστρο δεν μπήκε κάποιος βουλευτής ή έστω ένας υπουργός αλλά ο υπουργός Υγείας, με ότι αυτό σημαίνει για την παρούσα συγκυρία. Μην ξεχνάμε πως εδώ και πολύ καιρό ακούγεται πως οι σχέσεις του Βασίλη Κικίλια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι και οι καλύτερες.

Όπως και να 'χει οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύει η Καθημερινή εναντίον του υπουργού είναι κάτι παραπάνω από αιχμηροί. Θα μπορούσε κανείς να πει πως στοχεύουν στην πλήρη απαξίωση του Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένα μεταξύ των όσων του καταλογίζει το δημοσίευμα είναι πως όταν ο υπουργός Υγείας επιδεικνύει αισθήματα ευαισθησίας το κάνει μόνο για λόγους life sτyle. «Για τα likes»... όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Γράφει αναλυτικά η στήλη της Καθημερινής:

«Πάνω από δέκα βουλευτές της Ν.Δ. έχουν νοσήσει συνολικά από κορωνοϊό και είναι λογικό να μιλάνε συχνά-πυκνά για την κακή εμπειρία τους.

Σε πρόσφατη συζήτηση πολλοί εξ αυτών εντόπισαν ένα κοινό: ο Βασίλης Κικίλιας δεν πήρε κανέναν τηλέφωνο για να μάθει πώς εξελίχθηκε η περιπέτειά του.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο, καθώς ο υπουργός Υγείας δείχνει μια ευαισθησία για τον συνάνθρωπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάθε ευκαιρία. Μάλλον είναι ευαισθησία life style. Για like».