Newsroom

Newsroom

Σφαιρόπουλος: "Φαβορί η Φενέρ αλλά και εμείς θέλουμε το τρόπαιο"

Τη Φενέρμπαχτσέ χαρακτήρισε ως φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας , ο προπονητής των ''ερυθρολεύκων'' σε δηλώσεις του για τον αυριανό μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας

59200cf31dc5248b1a8b458c

«Όλοι το θέλουμε, η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλά θα πάμε να παλέψουμε»… είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος  για τον αυριανό μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Για την εμπειρία των “παλιών” και την συνεισφορά Αγραβάνη και Παπαπέτρου:

“Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Μάντζαρης, ο Παπανικολάου είναι μπαρουτοκαπνισμένοι. Ο Αγραβάνης και ο Παπαπέτρου παίζουν για δεύτερη φορά σε Final Four. Ετσι χτίζουμε κορμό και κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό. Τα παράσημα ανήκουν στους παίκτες”.

Για την αγκαλιά με τον γιο του:

“Ηταν μια συγκινητική στιγμή. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και τους ευχαριστώ που με στηρίζουν”.

Για τον τελικό με την Φενέρ:

“Όταν έρχεσαι σε ένα Final Four, είσαι έτοιμος να παίξεις δυο Τελικούς. Μετά τη νίκη μας στον ημιτελικό, είπαμε ότι κάναμε απλά το πρώτο βήμα” εξήγησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως: “Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για το club, διότι δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πολύ ταπεινά ώστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο της EuroLeague. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε αυτόν τον Τελικό. Για εμάς τα δυο παιχνίδια της regular season είναι τελείως διαφορετικά από το αυριανό παιχνίδι. Ενας Τελικός, είναι ένας Τελικός. Πρέπει να πάρουμε μικρά πράγματα από εκείνους τους αγώνες, όμως αυτός θα είναι εντελώς διαφορετικός”.

“Η Φενέρ είναι πολύ φορμαρισμένη. Το είδαμε και στα πλέι οφ. Στο πρωτάθλημα διέλυσε την Εφές και είναι σε πολύ καλό μομέντουμ. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Εχει μια μικρή διαφορά ο τελικός σε σχέση με το 2015 ότι δεν είναι η έδρα τους, αλλά είναι ένα γεμάτο γήπεδο που έχει τρομακτικό θόρυβο, όμως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε το πλάνο μας.

Οι δύο ομάδες παίζουν με παρόμοιο τρόπο. Κι αυτοί έχουν παίκτες με εμπειρία. Ο κ. Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρωλίγκα. Εχουν έμπειρους παίκτες όπως ο Σλούκας. Κι εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Φενέρ είναι φαβορί. αλλά όταν παίζεις έναν τελικό, όλοι έχουν πιθανότητες.

Η Φενέρ έχει και τον Ούντο και πολλούς άλλους παίκτες. Είδαμε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ότι όλοι έπαιζαν πολύ αλλά δεν είχαν πρόβλημα. Οταν παίζεις σε τελικό δεν σκέφτεσαι την κούραση. Ολοι το θέλουμε, η Φενέρ είναι το φαβορί, αλλά θα πάμε να παλέψουμε”.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

5299770

Φλέσσα: Επιμένει στη δήλωση για τα Τέμπη – «Όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά, δεν φταίει καμία κυβέρνηση» (video)

«Παραποιούνται οι δηλώσεις μου», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυ Φλέσσα