"Σεισμός" από τα γέλια στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)

Γέλια σε όλους τους βουλευτές (πιθανολογούμε ακόμη και του δικού του κόμματος) προκάλεσε η αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του σήμερα στη Βουλή παρατήρησε πως ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στην αίθουσα. Σχολίασε έτσι, ότι τελευταία ο κ. Τσίπρας τον αποφεύγει.

5a1c307f1dc52479678b457c

«Τελευταία, για κάποιον λόγο που ο ίδιος γνωρίζει μάλλον με αποφεύγει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας έκρηξη γέλιου στην έκρηξη της ολομέλειας, αφού έχει καταστεί παραπάνω από ξεκάθαρο ότι ο πρωθυπουργός αιτήθηκε την αναβολή της συγκεκριμένης συζήτησης για σήμερα, ακριβώς για να αντιπαρατεθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κι ενώ αναρωτιόταν γιατί ο πρωθυπουργός δεν βρίσκεται στην αίθουσα της ολομέλειας, οι βουλευτές ξέσπασαν για δεύτερη φορά σε γέλια. Ο λόγος; Πολύ απλά, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε για τον πρωθυπουργό, εκείνος εμφανίστηκε και κάθισε στη θέση του. «Α!» αναφώνησε τότε αμήχανα ο κ. Μητσοτάκης. «Ήρθατε. Ανησύχησα προς το παρόν…».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.