Newsroom

Newsroom

Σε κυκλοφορία το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου

Σε κυκλοφορία είναι από σήμερα στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου και αποτελεί ουσιαστικά ένα επικαιροποιημένο κείμενο από την…

Σε κυκλοφορία είναι από σήμερα στα βιβλιοπωλεία το βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου και αποτελεί ουσιαστικά ένα επικαιροποιημένο κείμενο από την ομιλία του πρώην υπουργού τον περασμένο Φεβρουάριο στο ΕΒΕΑ. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» από τις εκδόσεις Ινδικτος.

Σύμωνα με κομμάτι του βιβλίου ο κ. Λβέρδος δεν αποκλείει την περίθτωση ανάδειξης ενός νέου πολιτικού φορα. «Η Ελλάδα κατά τη γνώμη του γράφοντος, έχει ανάγκη ένα συμμετοχικό, ευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό, ριζοσπαστικό σοσιαλδημοκρατικό πολιτικό υποκείμενο. Δεν έχει σημασία αν αυτός ο χώρος, αυτή η παράταξη, θα προκύψει από τη μετεξέλιξη υπάρχοντος κόμματος, ή τη συγχώνευση ή την εκλογική συμπόρευση υφιστάμενων σχηματισμών, ή ακόμη και από την ίδρυση ενός νέου κόμματος που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής σοσιαλδημοκρατίας».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει πως η χώρα χρειάζεται «ένα κινηματία Πρωθυπουργό, 8-10 πολύ δυναμικούς υπουργούς και 30-40 δυναμικά στελέχη στον κρατικό μηχανισμό που μπορούν να φέρουν την άνοιξη που περιμένουμε». Ο ίδιος επιμένει σε πολλά σημεία του βιβλίου για την αναγκαιότητα εκπόνησης και εφαρμογής «εδώ και τώρα ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.