Σάμος: Φαντάροι πληρώνουν ταξί για να πάνε στο στρατιωτικό νοσοκομείο

Το ΔΙΚΤΥΟ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» έλαβε επιστολή από στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους στη «μαύρη» μονάδα 79 ΤΥΠΕΘ Σάμου οι οποίοι,…

Το ΔΙΚΤΥΟ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» έλαβε επιστολή από στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους στη «μαύρη» μονάδα 79 ΤΥΠΕΘ Σάμου οι οποίοι, μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν πως πλήρωσαν από την τσέπη τους ταξί για να μεταβούν στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Οι ίδιοι θέτουν προ των ευθυνών τους τον υπουργό Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Α/ΓΕΣ Μανωλά.

Διαβάστε την επιστολή:

«Τα βάσανα επέστρεψαν εδώ με την σημερινή μέρα να τα ξεπερνά όλα. Οι απογευματινές αγγαρείες μαζί με τις υπηρεσίες και τα “χώσε” που υπάρχουν έχουν κάνει εμάς τους φαντάρους να φτάσουμε στο σημείο “αμήν”.

Με επισκέψεις σε ψυχολόγους ανά τακτά χρονικά διαστήματα κρατιόμαστε ακόμα και δεν παίρνουμε αναβολή.

Έλλειψη ύπνου σε συνδυασμό με την κούραση οδήγησαν στην λιποθυμία ενός φαντάρου εν ώρα υπηρεσίας περιπόλου στο φυλάκιο.

Επίσης η μετάβαση δυο στρατιωτών σήμερα στο στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ ήταν γνωστό ότι υπήρχε ραντεβού με τον γιατρό έγινε με ταξί διότι δεν βγάζανε κίνηση και πληρώθηκε από τους ίδιους!

ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΣ ΜΑΝΩΛΑΣ;

Γεγονός που αποδεικνύει αφενός την απανθρωπιά της διοίκησης της μονάδας, αφετέρου την ποιότητα του νέου ΑΓΕΣ Μανωλά και της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αποδεικνύει την Αδιαφορία τους για την μαύρη χακί καθημερινότητα που βιώνουμε. Το γεγονός ότι νοιάζονται μόνο για να βολέψουν τα βύσματα τους, να γεμίσουν τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ΚΑΑΥ με φαντάρους γκαρσόνια και υπηρέτες τους για να κάνουν οι στρατιωτικοί φθηνές διακοπές. Προκαλώντας τεράστια κενά στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου.

Παράλληλα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να μας προσφέρουν όχι μόνο ρούχα, αλλά ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Και μας βάζουν να πληρώνουμε ΤΑΧΙ για να πάμε σε προγραμματισμένο ραντεβού σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αλήθεια, ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; Ποιος θα ελέγξει το διοικητή της μονάδας; Μήπως μπορεί να μας πεις κάποιος να συνέβαινε κάτι στη μεταφορά των στρατιωτών στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ποιος θα είχε την ευθύνη.

ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ-ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

Συνάδελφοι, βγείτε παραπονούμενοι. Αντιδράστε στην παρανομία και την αυθαιρεσία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι συνάδελφοι φαντάροι θα έπρεπε να πάνε στα ιατρεία της μονάδας και να μην έβγαιναν από εκεί αν δεν οργανωνόταν κίνηση στρατιωτικού οχήματος για το Νοσοκομείο»!

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Το φως κέρδισε – Η σκέψη μου με τους πληγέντες στη Θεσσαλία»

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης – «Το φως κέρδισε – Η σκέψη μου με τους πληγέντες στη Θεσσαλία»

Νέα σελίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι ο νέος πρόεδρος του…

Αχτσιόγλου μετά την νίκη Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών – Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας

Αχτσιόγλου μετά την νίκη Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών – Από αύριο ξεκινάει ένας μεγάλος αγώνας

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης η Έφη Αχτσιόγλου προχώρησε σε δηλώσεις λίγο μετά την ανακοίνωση…

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η διαφορά μεταξύ των υποψηφίων στο 75% – Συγχαρητήρια από Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη η διαφορά μεταξύ των υποψηφίων στο 75% – Συγχαρητήρια από Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη

Καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη. Σε αναμονή δηλώσεων από τους δύο υποψηφίους.