Έγκλημα στη Ρόδο - Νεκρή μια 32χρονη

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές. 

NewsRoom 22/09/2021 | 16:03

Έγκλημα σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου στην οδό Μόσχας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας rodiak.gr, άγνωστος που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο φέρεται να χρησιμοποίησε κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβόλησε την γυναίκα δύο φορές, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κρεμαστή, όπου ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι ο δολοφόνος της, της αφαίρεσε τη ζωή, ενώ εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της!

Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές. 

 Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. 

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Πηγή: rodiaki.gr