Ρεσιτάλ προκλητικότητας για τα Τέμπη από τον Άδωνη: «Η αντιπολίτευση συνασπίστηκε γύρω από τα συμφέροντα για να ρίξει την Κυβέρνηση» (video)

Σε πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για την τραγωδία των τεμπών, και για να καλύψει τις εγκληματικές της ενέργειες, επαναφέρει στο τραπέζι την τραγωδία στο Μάτι

αδβνης

Για μια ακόμη φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης με αφορμή την συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών, και τα όσα αποκαλύφτηκαν για το μπάζωμα στο χώρο της τραγωδίας αλλα και την μονταζιέρα, προσπάθησε να καλύψει τις εγκληματικές παραλείψεις τηε κυβέρνησης, επαναφέροντας στο τραπέζι την τραγωδία στο Μάτι.

Ο Υπουργός Υγείας, σε μια οσκαρική ερμηνεία μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε, είπε πως ήταν σωστή κινηση να δώσουν βήμα στην μητέρα της κοπέλας που ήταν θύμα των Τεμπών.

“Οι περισσότεροι γονείς αναφέρονται σε μένα με πάρα πολύ σκληρές εκφράσεις. Εάν το να επιτίθεστε σε μένα σας βοηθά κάπως να απαλύνεται έστω κατ’ ελάχιστον τον πόνο σας, συνεχίστε να το κάνετε”, είπε αρχικά και στην συνέχεια προσπαθώντας να υποβαθμίσει το «μπάζωμα» είπε: «Είναι τα βαγόνια κατεστραμμένα, ψάχνουμε για επιζώντες και για πτώματα και έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει έκρηξη από αγωγό φυσικού αερίου που βρίσκεται από κάτω.»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης στην συνέχεια με περισσό θράσος τόνισε «πως το λάθος τη κυβέρνησης ήταν ότι αφήσανεανυπεράσπιστη την αλήθεια και δώσανε χώρο στο ψέμα. Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε την αλήθεια», ειπε.

 

Επέμεινε στο κυβερνητικό αφήγημα πως «το δυστύχημα των Τεμπών, έγινε από διαδοχικά ανθρώπινα λάθη, καθώς για τον ίδιο δεν έφταιγε ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο ΜητσοτάκηςΗ αντιπολίτευση συνασπίστηκε γύρω από τα συμφέροντα για να ρίξει την Κυβέρνηση».

Όσο για την πρόταση μομφής σε βάρος της κυβέρνησης, ο ίδιος την χαρακτήρισε «χυδαία πολιτική εκμετάλλευση και εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών», τονίζοντας πως «πλέον είναι προφανές ότι ισχυρά Οικονομικά Συμφέροντα επιθυμούν αδύναμους Πρωθυπουργούς για να μπορούν να τους εκβιάζουν. Γι’ αυτό “πατούν πάνω σε πτώματα” για να ρίξουν την κυβέρνηση»

 

Σχετικά με τη σύμβαση 717 που δεν είχε ολοκληρωθεί ο Υπουργός Υγείας είπε ότι το επιχείρημα αυτό είναι άτοπο και τόνισε: «Το επιχείρημα ότι για το δυστύχημα στα Τέμπη ευθύνεται η μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717, είναι το ίδιο με αυτό που είπε ο εισαγγελέας στη δίκη για το Μάτι για το 112 δηλαδή, ότι εάν είχε ολοκληρωθεί θα είχε γίνει εκκένωση. Διώκεται κάποιος υπουργός για αυτό;»

«Στο Μάτι δεν πέθαναν άνθρωποι;» είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου, Μαρίας Αναστασοπούλου.

 

 

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…