«Ράπισμα» σε κυβέρνηση και Οικονόμου και από τους Δημοσιογράφους χωρίς Σύνορα – Στηρίζουν ανοιχτά τη δημοσιογράφο του Politico

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προσπάθησε να δυσφημίσει το έργο της Νεκταρίας Σταμούλη του Politico», τονίζεται στο μήνυμά τους

5656261

Τη στήριξή τους στην δημοσιογράφο του Politico, Νεκταρία Σταμούλη, η οποία στοχοποιήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, παρέχουν με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF), με αφορμή το επίμαχο δημοσίευμά της για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που εκθέτει διεθνώς την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παράλληλα, η δημοσιογραφική ένωση καλεί την κυβέρνηση να παύσει τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους ξένων και εγχώριων ΜΜΕ.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου προσπάθησε να δυσφημίσει το έργο της Νεκταρίας Σταμούλη του Politico μετά την αναφορά της για το #PredatorGate. H RSF εκφράζει την στήριξή της στην δημοσιογράφο και καλεί τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν να Ασκούν πιέσεις σε εγχώρια και ξένα ΜΜΕ», αναφέρει η ανακοίνωση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα.

Η ανάρτηση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα: