Ρ. Μακέδου: «Ρωτάτε γιατί δεν λέω για την υγεία μου – Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ»

Τον λόγο για τον οποίο δεν μιλά πλέον για την κατάσταση υγείας της και τη μάχη της με τον καρκίνο, εξήγησε η αθλήτρια Ρεγγίνα Μακέδου - «Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ» έγραψε, μεταξύ άλλων.

359717856 294394042984693 2676794297769871154 n

Με μια νέα συγκινητική ανάρτηση, η Ρεγγίνα Μακέδου επέστρεψε στο Instagram προκειμένου να απαντήσει στα μηνύματα που τη ρωτούν για την κατάσταση της υγείας της.

Η Ρεγγίνα δίνει τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της. Η έντονη ευαισθητοποίησή της για διάφορα ζητήματα υγείας που την έφτασαν μέχρι την «πόρτα» του πρωθυπουργού, έχει φέρει στο προφίλ της πάνω από 62 χιλιάδες ακολούθους, οι οποίοι παίρνουν μαθήματα αισιοδοξίας και ελπίδας από εκείνη.

Δημοσίευσε λοιπόν μία φωτογραφία της ενώ με ένα μακροσκελές κείμενο επισήμανε πως θέλει να πάρει την ζωή της πίσω… και χρόνο έτσι ώστε να οργανώσει την νέα της επαγγελματική χρόνια. Την ανάρτηση συνόδεψε με μία φωτογραφία της, στην οποία χαμογελά με φόντο ένα φυσικό τοπίο.

Στη λεζάντα έγραψε: «Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου??? Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου… θέλω να βρω τα πατήματά μου… θέλω λίγο χρόνο για τη Ρίκα που δεν ξέρετε!!! Να οργανώσω τη νέα επαγγελματική χρονιά μου σε νέο χώρο!!! Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτέ! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω “γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω” δεν θα την ξεχάσω ποτέ, γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ο,τι είμαι πια…

Όμως η Ρεγγίνα, η Ρίκα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτέ από αυτή την περιπέτεια, αλλά από τον τρόπο αντιμετώπισής της!!! Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς, ίσως λίγο πιο σιωπηλά, αλλά πάντα εδώ. Το ξέρουν όσοι με χρειάζονται ❤️ Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχώρα». 

Δείτε την ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…