Πυρά Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: Δεν ξέρουν που πάνε τα 4 αν νομίζουν ότι θα μαντρώσουν τους Έλληνες

O  Ευάγγελος Αντώναρος με μια νέα  ανάρτηση στηλιτεύει την διαχειριστική ικανότητα της Κυβέρνησης για την αναχαίτηση της αύξησης των κρουσμάτων.    

mitsotakis1 2

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων  ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος,  μην υποτιμούν όσοι είναι εκεί ψηλά την οργή των πολιτών που δεν έχει βρεί τρόπο αλλά και αφορμή έκφρασης. Κι ας μην υπερτιμούν τις δικές τους “ικανότητες” που ούτως η άλλως δεν διαθέτουν. Μόλις ξύσει κανείς λίγο την επιφάνεια θα διαπιστώσει οτι η κοινωνία κοχλάζει

Επισημαίνει ακόμα ότι «το κλήμα έχει στραβώσει για τα καλά. Από καιρό. Πολύ πριν τον κορόνοιο. Δεν είναι μόνο τα δέκα χρόνια αυστηρής (και εγώ θα έλεγα αναποτελεσματικής) λιτότητας που ωφέλησαν μόνο τους πλουσίους κάνοντάς τους πλουσιότερους και τσάκισαν τους πολλούς. Είναι ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ η ανικανότητα της ηγεσίας που προέκυψε από τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο να πείσει τους πολίτες ότι αξίζει την πλειοψηφική εμπιστοσύνη που της έδωσαν», ενώ αναρωτιέται χαρακτηριστικά «προοπτική μηδέν. Ακούτε να μιλάει για ανάπτυξη ο αυτοαναγορευθείς Μεσσίας;».

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου:

Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι η οικογενειοπαρεούλα του με τους δήθεν τεχνοκράτες της δεκάρας (που έχουν αρχίσει να τρώγονται μεταξύ τους στο Μαξίμου) νομίζουν οτι θα μαντρώσουν και θα φιμώσουν τους Έλληνες με αφορμή την πανδημία δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.

Ο μέσος άνθρωπος φυσικά κι ανησυχεί για τον κορωνοιο. Φυσικά και παίρνει προφυλάξεις. Φυσικά θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και τους δικούς του. Φυσικά και θέλει να κάνει ο, τι περνάει το χέρι του για να βγει η κοινωνία από τη στενωπό..

Αλλά: Δεν είναι διατεθειμένος να εκχωρήσει στον Μητσοτάκη, στους Χρυσοχοιδηδες, στους Χαρδαλιάδες και στους βυθισμενους στην απραγη σιωπή υπουργούς που τρέμει το φυλοκάρδι τους μη χάσουν τη θεσούλα τους ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. Δεν είναι διατεθειμένος να του στερήσουν το δικαίωμα ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Δεν είναι διατεθειμένος να τον βομβαρδίσουν με υπερβολικές και ανούσιες απαγορεύσεις.

Γιατί όλα αυτά δε συμβαίνουν σε κενό. Δεν πάνε όλα πρίμα στη χώρα ώστε οι πολίτες να συμμορφώνονται σε όσα τους λένε οι ταγοί. Αντίθετα: Το κλήμα έχει στραβώσει για τα καλά. Από καιρό. Πολύ πριν τον κορωνοιο. Δεν είναι μόνο τα δέκα χρόνια αυστηρής (και εγώ θα έλεγα αναποτελεσματικής) λιτότητας που ωφέλησαν μόνο τους πλουσίους κάνοντάς τους πλουσιότερους και τσάκισαν τους πολλούς. Είναι ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ η ανικανότητα της ηγεσίας που προέκυψε από τις εκλογές τον περασμένο Ιούλιο να πείσει τους πολίτες ότι αξίζει την πλειοψηφική εμπιστοσύνη που της έδωσαν.

Από τη μια γκάφα στην άλλη. Από το ένα σκάνδαλο (φανερό η μη) στο άλλο. Από το ένα σφίξιμο της βίδας στο επόμενο. Και προοπτική μηδέν. Ακούτε να μιλάει για ανάπτυξη ο αυτοαναγορευθείς Μεσσίας;

Γι αυτό: Ας μην υποτιμούν όσοι είναι εκεί ψηλά την οργή των πολιτών που δεν έχει βρει τρόπο άλλα και αφορμή έκφρασης. Κι ας μην υπερτιμούν τις δικές τους “ικανότητες” που ούτως η άλλως δεν διαθέτουν. Μόλις ξύσει κανείς λίγο την επιφάνεια θα διαπιστώσει ότι η κοινωνία κοχλάζει.Κι αργά η γρήγορα θα βρει τον τρόπο έκφρασης. Φθάνει η έκφραση αυτή να μην οδηγήσει σε έκρηξη. Γιατί τότε δεν θα μαζεύεται.
 

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…