Πυρά Ακρίτα σε Μητσοτάκη για Β. Δημάκη: Αν πεθάνει, το κρίμα στο λαιμό σας!

Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα στέλνει το δικό της μήνυμα εναντίον του πρωθυπουργού, σχετικά με την υπόθεση του κρατούμενου - φοιτητή, Βασίλη Δημάκη.

NewsRoom 25/05/2020 | 11:46

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα καταδεικνύει τον πρωθυπουργό ως υπεύθυνο για το τραγικό αδιέξοδο στην υπόθεση του Βασίλη Δημάκη.

«Κύριε Πρωθυπουργέ εμείς δεν ξέρουμε καμία Σοφία Νικολάου, εσείς βάλατε αυτό (το) πράμα - γιατί άνθρωπος δεν είναι - σε αυτή τη θέση.. Αν πεθάνει ο Βασιλης Δημάκης το κρίμα στο λαιμό σας! #VDimakis #Βασίλης_Δημάκης», γράφει η δημοσιογράφος. 

Υπενθυμίζεται, ότι έχει προκαλέσει αίσθηση η εκδικητική τακτική της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου η οποία έχει οδηγήσει τον φοιτητή Βασίλη Δημάκη στα πρόθυρα του θανάτου.

Μάλιστα παρά την κατακραυγή, χθες δε δίστασε να αναρτήσει και ένα κυνικό σχόλιο στο twitter, γράφοντας: «Το να σου κουνάνε το δάχτυλο για δήθεν άσκηση πολιτικής στην περίπτωση Δημάκη με εμμονές και φανατισμό, άνθρωποι που έκαναν σημαία την ιδεοληψία, είναι τουλάχιστον αστείο. Μόνη απάντηση, η νομιμότητα. Γιατί στις δικές μας βάρδιες... δεν θέλουμε "στραβές".