Newsroom

Newsroom

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προαναγγέλλει ο Βασίλης Κόκκαλης

Πληροφορίες τον θέλουν να ανεξαρτητοποιείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

2434467

Ψήφο εμπιστοσύνης θα δώσει στην κυβέρνηση ο μέχρι σήμερα βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, σύμφωνα με γραπτή δήλωσή του. 
«Σε όλη αυτή την πορεία μου αρχικά ως βουλευτής και εν συνεχεία ως υφυπουργός, δεν έπαψα ποτέ να αναφέρομαι στην ανάγκη ομοθυμίας και εθνικής συνεννόησης. Ακολουθώντας πιστά αυτή την πολιτική στάση, υπηρέτησα και υπηρετώ καθημερινά μία κυβέρνηση η οποία έχει καταφέρει να πετύχει, ότι δεν πέτυχε ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑ προηγούμενα χρόνια», αναφέρει μεταξύ ο κ. Κόκκαλης.

«Έχω βαθιά πίστη πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της, με μία σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων και νόμων, που θα αποκαταστήσουν την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης Για το λόγο αυτό, θα παράσχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο βουλευτής αναμένεται να δώσει στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Νωρίτερα και η υπουργός Έλενα Κουντουρά είχε δηλώσει τη στήριξή της στην κυβέρνηση, με τον Πάνο Καμμένο να ανακοινώνει τη διαγραφή της από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.