Newsroom

Newsroom

Το πρωτοποριακό Boyhood μεγάλος νικητής στις Χρυσές Σφαίρες

Η πρωτοποριακή ταινία Boyhood του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ, η οποία γυριζόταν επί 12 χρόνια και καταγράφει τη ζωή ενός αγοριού από…

boyhood di 0

Η πρωτοποριακή ταινία Boyhood του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ, η οποία γυριζόταν επί 12 χρόνια και καταγράφει τη ζωή ενός αγοριού από τα 6 του χρόνια μέχρι τα 18 του, ήταν η μεγάλη νικήτρια στη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Το Boyhood απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Δραματικής Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Β’ Γυναικείου Ρόλου (για την Πατρίτσια Αρκέτ), αφήνοντας πίσω του το Birdman, που αρκέστηκε σε δύο βραβείο (Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Κωμωδία για τον Μάικλ Κίτον και Σεναρίου).

Καλύτερη κωμωδία αναδείχθηκε το Grand Budapest του Γουες Άντερσον, ενώ καλύτερη ταινία animation το How to Train Your Dragon 2.

Το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε δράμα απέσπασε ο Έντι Ρεντμέιν, που υποδύεται τον αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ στο The Theory of Everything, ενώ το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου σε δράμα κατέκτησε Τζούλιαν Μουρ, που στο Still Alice παλεύει με το Αλτσχάιμερ.

Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία απέσπασε η Έιμι Άνταμς για την ερμηνεία της στο Big Eyes του Τιμ Μπάρτον, ενώ το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου πήγε, όπως αναμενόταν, στον Τζ. Κ. Σίμονς, για το ρόλο του στην ταινία Whiplash.

Όσο για τα τηλεοπτικά βραβεία, καλύτερη δραματική σειρά αναδείχθηκε το The Affair και καλύτερη κωμική σειρά το Transparent. Καλύτερος ηθοποιός σε δραματική σειρά αναδείχθηκε ο Κέβιν Σπέισι για το House of Cards, ενώ καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά η Ρους Γουίλσον για το The Affair. Το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά απέσπασε ο Τζέφρι Τάμπορ του Transparent, ενώ το αντίστοιχο γυναικείο βραβείο πήγε στην Τζίνα Ροντρίγκες, για το Jane the Virgin.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.