Newsroom

Newsroom

Πρόταση Φωτόπουλου για 48ωρες απεργίες

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν και πάλι τα συνδικάτα αυτή τη φορά όμως κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους. Ο πρόεδρος της…

fotopoulos

Στους δρόμους ετοιμάζονται να βγουν και πάλι τα συνδικάτα αυτή τη φορά όμως κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος έριξε την πρόταση στο τραπέζι της ΓΣΕΕ για μπαράζ καταλήψεων σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς, αλλά και 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα.

«Στην κυριολεξία να τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις, να νεκρώσουν τα πάντα»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος.

Όπως είπε, για να πετύχει η απεργία χρειάζεται ιδεολογική αντιπαράθεση, προκειμένου να καταδειχθεί ότι τα μέτρα δεν είναι μονόδρομος, και συντονισμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, με καταλήψεις, επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, κτλ.

«Τους πέντε δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των ανέργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, όχι», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.