Newsroom

Newsroom

Προσπάθησε να διώξει τους μαύρους κύκλους και παραλίγο να συλληφθεί – Η απίστευτη ιστορία της Ήρας Κατσούδα

Η κωμικός παραλίγο να πάει φυλακή για κάτι... patches

Κατσούδα

Μια απίστευτη ιστορία που συνέβη κοντά στην Αριδαία μας διηγήθηκε μέσω του facebook της η κωμικός Ήρα Κατσούδα, η οποία αντιμετώπισε ίσως τον πιο παράξενο έλεγχο από αστυνομικές δυνάμεις που έχουμε ακούσει ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα η stand up comedian είχε τοποθετήσει κάτι patches κάτω απ’ τα μάτια με σκοπό να διώξει τους μαύρους κύκλους, όταν το είδε ο αστυνομικός αυτό όμως φαίνεται πως του έκανε μεγάλη εντύπωση με αποτέλεσμα να της τα πάρει και να τα ελέγξει για ναρκωτικά, όπου και διαπίστωσε ότι όλα είναι καλά.

Δείτε την ανάρτηση της κωμικού: «Σήμερα μου συνέβη ο πιο σουρεαλιστικος αστυνομικος ελεγχος εβερ. Εχουμε γυρισμα στην Αριδαία. Οπότε σηκώθηκα στις 5 τι πρωι, να πάρω την πτήση των 7 για Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο νοίκιασα αμάξι να πάω Αριδαία να συναντήσω το συνεργείο.

Επειδή ήμουν με 3 ώρες ύπνο, όταν πήρα το αμάξι έβαλα patches στα μάτια να διορθωθούν λίγο οι κύκλοι από την αϋπνία. Και ξεκινάει η παράνοια. Λίγο πριν την Αριδαία πέφτω σε σούπερ μπλόκο. Με σταματάνε, έρχεται το όργανο μου δείχνει ένα μηχάνημα. Του λέω τι βλεπουμε; Μου λέει πηγαίνατε με 71 χλμ. Του λέω σωστή δεν έτρεχα. Μου λέει το όριο είναι 50.
Βγάζω τα γυαλιά, βλέπει τα patches, μου λέει αυτά τι είναι; Του λέω patches. Μου λέει τι έχουν πανω; Του λέω από ότι λέει η συσκευασία, υαλουρονικο και εκχύλισμα αγγούρι.
Μου λέει πρέπει να τα ελέγξει ο συνάδελφος από την δίωξη. Λέω τα patches??? Μα δεν είναι ναρκωτικά, είναι επειδή βλέπω κύκλους. ΜΑΥΡΟΥΣ κύκλους.
Ναι οκ δεν έπρεπε να κάνω χιουμορ γιατι θα πηγαινε απατο, αλλά δεν το πίστευα ότι θα μου πάρουν τα patches μου να τα ελέγξουν και όχι τίποτε άλλο ακόμα δεν είχα ξεπρηστει και είχα καπάκι γύρισμα.
Βέβαια το σωστό το γυρισμα το Βαλκάνιο έπρεπε να γίνει στο μπλόκο. Πλάνο τον μπάτσο να εξετάζει τα patches που κολλούσαν στα χέρια του και ένιωθε μπερδεμένος. Τα έλεγξε, μου τα επέστρεψε και τα πέταξα γιατί στην μούρη μου δεν τα ξαναέβαζα. Με άφησαν, έφυγα και πάω στοίχημα ότι το βράδυ θα παει στην γυναίκα του και της είπε “μπατσιζ να πάρεις. Τα βανε μια κοπέλα ηθοποιός από Αθήνα κάτι θα ξερει”.
Και μέρα που ναι ας κλείσουμε με αυτό. PATCHES, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ».

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

astynomikos ellada arthro

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους

Ευθύμιος Λέκκας: Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε

Ευθύμης Λέκκας

Ευθύμιος Λέκκας: Όλο και συχνότερα θα βλέπουμε ακραία φαινόμενα με επιπτώσεις που ούτε φανταζόμαστε

Αναφερόμενος στα ακραία φαινόμενα στην Ελλάδα , είπε ότι η κλιματική κρίση ουσιαστικά τεκμηριώνεται απόλυτα…