Newsroom

Newsroom

Επεισόδια στο Βερολίνο: Εκτός κινδύνου όλοι οι τραυματίες σύμφωνα με το ελληνικό ΥΠΕΞ

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Βερολίνο αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

berlin traum33

Νέες εξελίξεις σχετικά με την οπαδική συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (25/05) στο Βερολίνο καθώς, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (26/05), όλοι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών δηλώνουν ότι όλοι οι τραυματίες – συνολικά 12 – βρίσκονται εκτός κινδύνου ύστερα από επικοινωνία με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, με την ελληνική πρεσβεία δεν έχει – προς το παρόν – επικοινωνήσει κάποιος συγγενής.

Πάντως, ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας ήταν έτοιμη να μεταβεί στη Γερμανία καθώς έτσι συνηθίζεται, δηλαδή στυνομικοί να συνοδεύουν τους οπαδούς. Κάτι αντίστοιχο, φυσικά, γίνεται και όταν ξένοι οπαδοί έρχονται στη χώρας μας. Οι Γερμανοί, ωστόσο, δεν ζήτησαν τίποτα. Είχαν ενημερωθεί μέσω αλληλογραφίας ποιοι Έλληνες οπαδοί είναι αδελφοποιημενοι με οπαδούς γερμανικών ομάδων.

Βέβαια, μετά τα όσα έγιναν στο Βερολίνο, οι ελληνικές Αρχές έχουν κάνει ήδη επίσημο ερώτημα προς τις αντίστοιχες γερμανικές για να τους πουν τι συνέβη, ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι, οι τραυματίες.

Καμία σύλληψη μετά τα επεισόδια

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η γερμανική αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη μετά το τέλος των χθεσινοβραδινών επεισοδίων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Γερμανοί αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο των επεισοδίων προχώρησαν σε προσαγωγές, εξακρίβωση στοιχειών  και εν συνεχεία άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ειδήσεις σήμερα:

Με αίμα βάφτηκε το Final Four της Euroleague: Άγρια συμπλοκή οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο

 

Χαλκίδα: Και ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού εργαζόμενος στην ΑΑΔΕ με υπογραφή Πιτσιλή

Κρήτη: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη 17χρονη Νικολέτα που έπεσε στο κενό

Σάλος και θύελλα αντιδράσεων μετά την οργισμένη ανάρτηση Κωνσταντινίδη κατά Αντετοκούνμπο

Σοβαρό περιστατικό στην Πάρνηθα: Μαχαίρωσαν εθελοντές που βρίσκονταν στο βουνό για καθαρισμό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος – Οι πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες (video)

Λύτρας ποινικολόγος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γνωστός ποινικολόγος – Οι πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες (video)

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελία γιατρού που εξέτασε την 37χρονη δικηγόρο και…