Σάλος και θύελλα αντιδράσεων μετά την οργισμένη ανάρτηση Κωνσταντινίδη κατά Αντετοκούνμπο

«Φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή» είπε ο παρουσιαστής με αφορμή δηλώσεις που έκανε ο "Greek Freak" κατά τη διάρκεια του Final 4 στο Βερολίνο.

giannis1 5

Ο Στέφανος Κωνσταντίδης έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που έκανε έπειτα από ερώτηση αν θα έπαιζε στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό αν και όποτε θα γυρνούσε στην Ελλάδα.

 

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα αν θα γυρνούσα ποτέ θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα πιτσιρικάς. Δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός, γιατί τώρα να έρθω στα 38 μου; Θα πάω στον Φιλαθλητικό κι όπου και να είμαι θα τους ανεβάσω στην Α1 ή θα αγοράσω μία ομάδα.  Αν μας πουλήσει την ομάδα του ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος θα αγόραζα μία ομάδα” ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο που εξόργισαν τον παρουσιαστή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από σχετικό δημοσίευμα και ξέσπασε κατά του αθλητή χαρακτηρίζοντάς τον “φαφλατά”, “νεόπλουτο” και “αμετροεπή”.

«Αγαπητέ Γιάννη μας. Ο #Ολυμπιακός και ο #Παναθηναικός είναι ιδέες στην Ελλάδα ΜΑΣ, όπως είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτές οι ιδέες αγαπητέ νεόπλουτε, προικισμένε παιχταρά, ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ! Όχι γιατί υπάρχουν αρκετοί «ολιγάρχες» στην Ελλάδα μας που έχουν πιο πολλά χρήματα από σένα, όχι γιατί τα χρήματα τους είναι προιόν αρκετών χρόνων στις επιχειρήσεις και οχι 4-5 χρόνων στον επαγγελματικό αθλητισμό, μήτε γιατί «μπαίνουν μέσα» από το «ψώνιο» τους, οπότε μην το βλέπεις ως επένδυση!

Κυρίως διότι αγαπητέ Γιάννη μας, οι αξίες δεν ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη χώρα μας, όπως στην Αμερική που ζεις και για να αγοράσεις Ολυμπιακό ή Παναθηναικό πρέπει πριν τα φράγκα να έχεις την ολυμπιακή ή παναθηναική ΨΥΧΗ, φαφλατά, νεόπλουτε, αμετροεπή, αμερικΛανε στη σκέψη, παιχταρά ΜΑΣ» έγραψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Έντονη αντίδραση του Γιώργου Μαυρίδη

Η οργισμένη λοιπόν ανάρτηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη προκάλεσε αντιδράσεις και διαφωνίες, ενώ έφερε και πολλά σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του παρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη που έγραψε:

Στέφανε, έτυχε να δω τις δηλώσεις σε βίντεο που έκανε ο Γιάννης χθες. Ήταν άκρα χιουμοριστικές με ευχάριστη διάθεση χωρίς καμία δόσης κακιάς η ειρωνείας. Είπε ότι θα πήγαινα να τελειώσω στον Φιλαθλητικό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω αντίθετα από τον Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό που δεν με θέλανε, γιατί στα 38 μου να γυρίσω για αυτούς και όχι για την ομάδα που με διέκρινε.

Στο τέλος είπε γελώντας αν μου πουλάει ο Αγγελόπουλος ή Γιαννακόπουλος να αγοράσω Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό.. Από χθες η αναπαραγωγή των δηλώσεων από τα σάιτ έγινε μόνο με σκοπό να διχάσει και να μοιράσει μίσος προς τον Γιάννη…

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δούλεψε για τα κλικς παίζοντας παραπλανητικούς τίτλους. Κρίμα” έγραψε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο Γιώργος Μαυρίδης.

Με τον δημοσιογράφο ωστόσο να του απαντάει πως: “Τις είδα τις δηλώσεις! Και στο τέλος με επίφαση χιούμορ, λέει ξεκάθαρα «πλέον σας αγοράζω»”.

Γιώργος Μαυρίδης Στέφανος Κωνσταντινίδης

Μπάιντεν: Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί η βία στη Γάζα

AP21084710961383

Μπάιντεν: Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί η βία στη Γάζα

Η Ουάσιγκτον συνεχίζει να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση του Ισραήλ και στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα…