Χαλκίδα: Και ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού εργαζόμενος στην ΑΑΔΕ με υπογραφή Πιτσιλή

Άλλη μία ανακάλυψη της ερευνητικής ομάδας του Documento που έρχεται να ισχυροποιήσει το γεγονός ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γεώργιος Πιτσιλής, επιλέγει κατ εξακολούθηση να διορίζει αρεστούς του.

576a78951dc524bb338b4706

Και ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού της ΔΟΥ Χαλκίδας, Χρυσοβαλάντης Μπακαρό, διορισμένος σε νευραλγική θέση της ΑΑΔΕ με ειδική αιτιολογία Πιτσιλή. Άλλη μία ανακάλυψη της ερευνητικής ομάδας του Documento που έρχεται να ισχυροποιήσει το γεγονός ότι ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γεώργιος Πιτσιλής, επιλέγει κατ εξακολούθηση να διορίζει αρεστούς του.

Μια Ανεξάρτητη -καθώς φαίνεται όχι και τόσο- Αρχή τελεί υπό την αιγίδα του διοικητή της, Γεώργιου Πιτσιλή, ο οποίος επιλέγει κατ’ εξακολούθηση να διορίζει αρεστούς του σε νευραλγικές θέσεις ευθύνης, ακόμη και άτομα που κατηγορούνται πλέον για ηγετικό ρόλο σε εγκληματικές οργανώσεις, παραβλέποντας τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων και προβάλλοντας μια «ειδική αιτιολογία», που ο ίδιος θέσπισε (ναι, ναι ο ίδιος).

Ψάχνοντας βρήκαμε το εξής ενδιαφέρον, πως και ο σύζυγος της προϊσταμένης της ΔΟΥ εργαζόταν επίσης στην Χαλκίδα πριν μερικά χρόνια, ενώ σήμερα με απόφαση… μαντέψτε ποιανού… ναι καλά το σκεφτήκατε, του διοικητή της κατά τα λεγόμενα Ανεξάρτητης Αρχής διορίστηκε Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Ι’ της Υποδιεύθυνσης Ελέγχων Β’ του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (Κ.Ε.ΦΟ.ΜΕ.Π.). Στην απόφαση του Γ. Πιτσιλή υπάρχει και πάλι η ειδική αιτιολογία, βάσει της οποίας έγινε η πρόσληψη. Βέβαια, η ΑΑΔΕ μπορεί και πάλι να μας πει πως η ειδική αιτιολογία αφορούσε άλλους υπαλλήλους της ίδιας απόφασης και όχι τον Χρυσοβαλάντη Μπακαρό, σύζυγο της κ. Τίλη, όπως μας είπε και για την ίδια, χωρίς να μας έχει προσκομίσει μέχρι τώρα την απόφαση ειδικής αιτιολογίας όπως εγγράφως έχουμε ζητήσει εδώ και μέρες.

Άραγε ο σύζυγος της εφοριακού που προΐστατο στη ΔΟΥ Χαλκίδας, Χρυσοβαλάντης Μπακαρό δεν γνώριζε την παράνομη δράση της συζύγου του ούτε το γεγονός πως εκβίαζε επιχειρηματίες μέσα σε ένα ολόκληρο κύκλωμα διεφθαρμένων; Δεν παρατήρησε την εισροή χρήματος η οποία προφανώς και δεν θα ανταποκρινόταν με τα νόμιμα εισοδήματά της; Δεν είχε ιδέα για τίποτα από όλα αυτά; Ως προϊστάμενος τμήματος ελέγχου σε μια νευραλγική θέση της ΑΑΔΕ αλλά και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ» -το λες και οξύμωρο- πώς γίνεται να μην είχε αντιληφθεί τι γινόταν; Το αν γνώριζε ή όχι θα το ανακαλύψει η δικαιοσύνη, η οποία επιβάλλεται να τον ερευνήσει, όχι μόνο για τις παρανομίες της συζύγου του αλλά και για την καίρια θέση που κατέχει στην ΑΑΔΕ.

Οικογενειακή υπόθεση για τον Γ. Πιτσιλή ο διορισμός εκλεκτών.

Σταρόβας μετά την περιπέτεια της υγείας του: Θέλω να ευχαριστήσω τόσους, που θα μιλάω δυο μέρες! (video)

Screenshot 2024 06 16 230533

Σταρόβας μετά την περιπέτεια της υγείας του: Θέλω να ευχαριστήσω τόσους, που θα μιλάω δυο μέρες! (video)

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε νοσηλευτεί για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και…

Γεραπετρίτης προς Μοχάμεντ Μουσταφά: Άμεση ανάγκη για επίτευξη εκεχειρίας και απελευθέρωση ομήρων

Screenshot 2024 06 16 202629

Γεραπετρίτης προς Μοχάμεντ Μουσταφά: Άμεση ανάγκη για επίτευξη εκεχειρίας και απελευθέρωση ομήρων

Την ανάγκη για άμεση εκεχειρία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, εξέφρασε ο Έλληνας Υπουργός…

Euro 2024: Τα μέτρα της αστυνομίας πήγαν περίπατο – Πολύ ξύλο πριν το Αγγλία-Σερβία (video)

GQNDqpiWoAEbtmJ

Euro 2024: Τα μέτρα της αστυνομίας πήγαν περίπατο – Πολύ ξύλο πριν το Αγγλία-Σερβία (video)

Παρά τα αυστηρά μέτρα ασφάλειας, οι χούλιγκανς των δύο χωρών δημιούργησαν χάος στο Γκεζελκίρχεν, με…