Προσπάθεια στοχοποίησης δικής του και του ΠΑΣΟΚ πίσω από την πρόταση για Εξεταστική βλέπει ο Παπαντωνίου

Άθλιο πυροτέχνημα που εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες χαρακτηρίζει την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει πιθανές ποινικές ευθύνες του σε σχέση με τα εξοπλιστικά ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι «επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του Υπουργείου Άμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη ή υποψία ένδειξης παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου». «Εξάλλου, όλες οι συμβάσεις υλοποιήθηκαν, χωρίς τροποποίηση, από τις επόμενες κυβερνήσεις» προσθέτει.

Αποσιωπώντας το γεγονός πως ακόμη και το ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της σύστασης της Επιτροπής, ο Παπαντωνίου αναφέρει ακόμη ότι η κυβέρνηση προσπαθεί με την πρότασή της να καλύψει το αδιέξοδό της όπως προκύπτει από την εξέλιξη της οικονομίας και τη συσσώρευση προβλημάτων με αιχμή την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές, αλλά και να στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΥΣΗ που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης.

Ο πρώην υπουργός λέει ακόμη ότι στόχος είναι η δική του στοχοποίηση, «καθώς και όλων όσοι υπηρετήσαμε τη χώρα προωθώντας αποτελεσματικά το εθνικό συμφέρον από θέσεις ευθύνης». «Κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν οι δικές τους αποτυχίες. Την αλήθεια φοβούνται όσοι τη διαστρεβλώνουν και όχι όσοι εκτελούν το καθήκον τους», καταλήγει.

؍�h�`�F%hG

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

"Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό" λέει ο πατέρας Αντώνιος…

Κακιά Σκάλα: Ο Καραμανλής θυμήθηκε να φτιάξει επιτροπή μιάμιση μέρα μετά το επιτελικό χάος

Κακιά Σκάλα: Ο Καραμανλής θυμήθηκε να φτιάξει επιτροπή μιάμιση μέρα μετά το επιτελικό χάος

Ο αρμόδιος υπουργός αποφάσισε να εμφανιστεί και να εκδώσει ανακοίνωση για το μπάχαλο που επικρατεί…