Newsroom

Newsroom

Προειδοποίηση για διακοπή της πίστωσης στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Για το ενδεχόμενο διακοπής της πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ προειδοποιούν ο εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών…

Για το ενδεχόμενο διακοπής της πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ προειδοποιούν ο εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων. Σε περίπτωση που ισχύσει κάτι τέτοιο τότε, από την προσεχή Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, χιλιάδες εργαζόμενοι θα υποστούν τεράστια ταλαιπωρία, καθώς θα αναγκαστούν να καταβάλλουν το 100% της αξίας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών απηύθυνε τελεσίγραφο προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, με το οποίο διαμηνύει ότι η προειδοποίηση τους θα πραγματοποιηθεί, εάν δεν εξοφληθούν οι οφειλές του Οργανισμού για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο του 2012.

Σε πρώτη φάση οι κινητοποιήσεις θα είναι πενθήμερης διάρκειας και η συνέχειά τους θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις που ενδεχομένως προκύψουν. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα Υγείας προχωρούν σε αγωγές για τη διεκδίκηση των οφειλών των ασφαλιστικών ταμείων προς τις κλινικές, ποσού 780 εκατ. ευρώ, για την περίοδο 2007- 2011.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…