Newsroom

Newsroom

Προειδοποίηση φορέων της Αιγιάλειας προς τους αχαιούς βουλευτές ώστε να σωθεί η ΔΟΥ Αιγίου

Την ισχυρή παρέμβαση των αχαιών βουλευτών, έστω και την ύστατη στιγμή, για να μη σταματήσει τη λειτουργία της η ΔΟΥ…

Την ισχυρή παρέμβαση των αχαιών βουλευτών, έστω και την ύστατη στιγμή, για να μη σταματήσει τη λειτουργία της η ΔΟΥ Αιγίου-Ακράτας, ζητούν με επιστολή τους αρκετοί επαγγελματικοί και εμπορικοί φορείς της Αιγιάλειας, θεωρώντας δεδομένο το γεγονός πως είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης το αν θα παραμείνει η ΔΟΥ στο Αίγιο ή αν θα συγχωνευθεί με την Α΄ΔΟΥ Πατρών, όπως προβλέπεται. “Η απόφαση δεν εξαρτάται ούτε από την Τρόικα, ούτε από υποτιθέμενους οικονομικούς λόγους, που με μεγάλη ευχέρεια καθημερινά η κυβέρνηση μας βομβαρδίζει” τονίζει μεταξύ άλλων η επιστολή, η οποία κοινοποιείται και στο Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θεοδωρακόπουλο, στον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Σπηλιόπουλο και στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα.

Και συνεχίζει: “Από την άλλη πλευρά, γνωρίζετε πολύ περισσότερο από τον καθένα τις τραγικές συνέπειες που θα έχει το ενδεχόμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Αιγίου-Ακράτας, τόσο για τις 60.000 φορολογούμενους συντοπίτες μας, όσο και για την τοπική κοινωνία εν γένει, που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον μαρασμό λόγω της συστηματικής υποβάθμισης με την οποία απειλείται συνεχώς. Αρκεί να λάβετε υπόψη σας το σενάριο για το κλείσιμο του ΑΤΕΙ Αιγίου.

Ήδη έχετε στα χέρια σας την πρόσφατη επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας προς τον Υπουργό Οικονομικών (4477/8-10-2012) στην οποία περιγράφονται αναλυτικά τα προβλήματα που θα προκύψουν από το ενδεχόμενο κλεισίματος της ΔΟΥ, για τα οποία εφιστά την προσοχή και ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Πέρα από τα προβλήματα όμως, περιγράφονται και τα αντισταθμιστικά μέτρα που εάν είχαν προβλεφθεί και εφαρμοστεί, κανένας δεν θα έφερνε αντίρρηση σε οποιοδήποτε μεταρρυθμιστική αλλαγή για το καλό της χώρας μας.

Επειδή τα λόγια στέρεψαν και παράλληλα εξαντλήθηκε και η υπομονή μας, απαιτούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ασκήσετε την πολιτική εξουσία που σας παρέχει η θέση σας. Μια θέση στην οποία, καλό θα είναι να μην ξεχνάτε, ότι σας έχουμε τοποθετήσει εμείς. Με την παρούσα επιστολή οι Φορείς της Αιγιάλειας, που είμαστε ενωμένοι και διατεθειμένοι να παλέψουμε για το καλό της περιοχής μας, σας καλούμε να τοποθετηθείτε επίσημα στο πρόβλημα που λέγεται «κλείσιμο ΔΟΥ Αιγίου-Ακράτας». Επιπροσθέτως σας ενημερώνουμε ότι η Αιγιάλεια περιμένει εναγωνίως τις ενέργειές σας, ενώ η αδιαφορία σας, θα μας τοποθετήσει απέναντί σας”.

Κι αυτό το τελευταίο, προφανώς δεν είναι απειλή αλλά προειδοποίηση…

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

http://www.filodimos.gr

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…