Newsroom

Newsroom

«Πριβέ» πάρτι με προσέλκυση νεαρών γυναικών και στην Κρήτη

Το καταγγελλόμενο περιστατικό έγινε σε περασμένο χρόνο και έρχεται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη.  

prive party thema eyes wide shut

Με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και την έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, έρχονται συνεχώς στη δημοσιότητα περιστατικά προσέλκυσης νεαρών γυναικών σε «πριβέ» πάρτι, με τη δικαιολογία της «υποδοχής» σε αυτά.   

Μάλιστα, ανάλογα μηνύματα φαίνεται να έχουν δεχθεί και γυναίκες από την Κρήτη, από λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τους υπόσχονται πολλά χρήματα εν μία νυκτί… απλά και μόνο για να παρευρεθούν σε κάποια ιδιωτική εκδήλωση.  

Μια τέτοια καταγγελία έγινε και  από μια γυναίκα 25 χρονών, σύμφωνα με το Creta 24 από χωριό του Ρεθύμνου, η οποία δέχτηκε σε προηγούμενο χρόνο, μια αντίστοιχη πρόσκληση από έναν άγνωστο άνδρα με τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook.   

Όπως περιγράφει μιλώντας στο Creta24, μόλις έγινε φίλη με τον συγκεκριμένο άνδρα, η καταγωγή του οποίου δεν είναι από την Κρήτη, της ήρθε αμέσως ένα περίεργο μήνυμα, το οποίο την προβλημάτισε αρκετά, καθώς την προσκάλεσε σε ένα κλειστό πάρτι, καλώντας την να υποδέχεται τους υπόλοιπους προσκεκλημένους. Μάλιστα, προσπάθησε να τη δελεάσει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο της υποσχέθηκε ότι θα της το έδινε… μπροστά.

Η νεαρή, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την πρόσκληση και την υπόσχεση για αδρά πληρωμή που έλαβε.

Πριβέ πάρτι - Κρήτη - πρόσκληση

Το μήνυμα αφορούσε στην παρουσία της στην υποδοχή του ιδιωτικού πάρτι και η πληρωμή ανερχόταν, σύμφωνα με το μήνυμα σε 5.000 ευρώ.

Ο αποστολέας μάλιστα, για την δελεάσει περαιτέρω της έστειλε και φωτογραφίες με τα χρήματα.

Πριβέ πάρτι - Κρήτη - πρόσκληση

Δηλώνοντας την άρνησή της για κάθε είδους συμμετοχή στο πριβέ πάρτι, διέγραψε τον άνδρα από το προφίλ της κι έτσι δεν έμαθε τον τόπο και το χρόνο του πάρτι.

 Πηγή: creta24.gr

 

 

 

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.