Πως αλλάζουν οι καιροί

Κάποτε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν στα «μαχαίρια». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, θέλει να αφήσει στη λήθη του παρελθόντος τα «μαλλιοτραβήγματα» που είχαν μεταξύ τους, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «1821», όπως δήλωσε, και από κοινού να διώξουν την κυβέρνηση από την εξουσία.

2006015

Ερωτηθείς ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης «εάν χωράει στη ΝΔ ο κ. Τατσόπουλος»  ανέφερε: «Τις ιδεολογικές μας διαφορές θα έχουμε την πολυτέλεια να τις λύσουμε αφού θα έχουμε σώσει τη χώρα από αυτούς που την ονειρεύονται Βενεζουέλα».

Ο κ. Γεωργιάδης κάνει ότι μπορεί για να πείσει του ψηφοφόρους της ΝΔ, για την ένταξη του κ. Τατσόπουλου στο κόμμα και ότι το μόνο προσόν για να μπει κάποιος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια είναι να απεχθάνεται την κυβέρνηση Τσίπρα.

Ξεχνάει προφανώς ότι ο απρόβλεπτος συγγραφέας είναι απέναντι στους ιεράρχες και στην Εκκλησία, ζητεί υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια και πολλά πολλά άλλα που ακούγονται το λιγότερο ενοχλητικά στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός αν συμμετοχή του  Πέτρου Τατσόπουλου κρίνεται με ιδιαίτερη συμπάθεια και ευαισθησία από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ίσως επειδή επιθυμεί ακόμα περισσότερους «μη γηγενείς», όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος, στο κόμμα της ΝΔ προσδοκώντας να έχει πλάτες στις επόμενες εκλογές!

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…