Πορτοσάλτε: Οργή με τις δηλώσεις για τη γυναικοκτονία – «Φταίνε 3, 4 πιτσιρικάδες που μπήκαν στην αστυνομία» (video)

«Δεν έκαναν τίποτα, γιατί δεν κάνουν για τη δουλειά, είναι ανίκανοι», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε για τους αστυνομικούς στο τμήμα που έγινε η γυναικοκτονία και τους απέδωσε την αποκλειστική ευθύνη

Πορτοσάλτς

H γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έχει προκαλέσει οργή σχετικά με τον χειρισμό από την αστυνομία, που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, ειδικά και μετά την δημοσιοποίηση του ηχητικού από το τηλεφώνημα της κοπέλας στην Άμεση Δράση και ο εξοργιστικός τρόπος που την αντιμετώπισε ο τηλεφωνητής.

Βέβαια όλοι καταλαβαίνουν πως δυστυχώς μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός βγαίνουν μπροστά όλα τα δομικά προβλήματα και ο τρόπος με τον οποίο έχει στηθεί το σώμα της αστυνομίας, χωρίς την επαρκή εκπαίδευση στους ενστόλους, χωρίς ειδική εκπαίδευση για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών αλλά και χωρίς οι επαναλαμβανόμενες λάθος εκτιμήσεις για γυναίκες που καταγγέλουν τους βασανιστές τους, να συνεχίζονται.

Ο μόνος που βλέπει για ακόμα μια φορά κάτι εντελώς διαφορετικό και φυσικά προσπαθεί να μην μετακυλήσει οποιαδήποτε ευθύνη στον υπουργό προστασία του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και στην κυβέρνηση, δεν είναι άλλος από τον Άρη Πορτοσάλτε.

Έτσι ακριβώς ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ξεκινάει να πλάθει το νέο κυβερνητικό αφήγημα για τα αίτια της τραγωδίας στο οποίο φυσικά την ευθύνη έχουν αποκλειστικά και μόνο οι υπάλληλοι και ποτέ η ηγεσία, όπως και στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη…

«Είναι η απόλυτη ανικανότητα 3-4 πιτσιρικάδων που έχουν μπει στην αστυνομία. Αν δείτε σήμερα στην «Καθημερινή» υπάρχουν οδηγίες που έχουν δοθεί στους αστυνομικούς, υπάρχει διαχείριση και πρωτόκολλο.

Απευθυνόμαστε σε κάποιους ανθρώπους, εσύ λες ότι υπάρχει ένα ιδεολογικό θέμα της αστυνομίας, τύπου ότι είναι “μπατσαρία”, ότι στην αστυνομία υπάρχει κάποια ιδεολογική αντίληψη. Έλεος αν ερμηνεύουμε την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία με αυτή που υπάρχει στην αστυνομία.

Έχουμε οδηγίες που δεν τηρούνται, δεν έκαναν τίποτα, γιατί δεν κάνουν για τη δουλειά, είναι ανίκανοι, δεν έχει γίνει σωστή αξιολόγηση και αυτό ζητάμε αξιολόγηση παντού στο δημόσιο», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε στην προσπάθεια που καταβάλει να μείνει ο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην θέση του.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ στη συνέχεια έδωσε και άλλα παραδείγματα ανθρώπων που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, αλλά όταν ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου του επισήμανε και τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου εκείνος είπε «Μην τα μπερδεύεις».

Ασφαλώς οι ευθύνες των εκάστοτε υπαλλήλων είναι πολλές και πρέπει να αποδοθούν αλλά να βλέπουμε και το δάσος όχι μόνο το δέντρο…

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Τραγωδία στην Πάτρα: Τα μικρά παιδιά βρήκαν νεκρό τον πατέρα τους

Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριο ξύλο μεταξύ Αρχιμανδρίτη και Μητροπολίτη μέσα σε ναό στην Κωνσταντινούπολη

Πώς προέκυψε και πού οδηγείται η κρίση Μητσοτάκη – Μαρινάκη;

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…