Newsroom

Newsroom

Πολιτική δίωξη καταγγέλλει ο πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ

Για προαναγγελθείσα πολιτική δίωξη από το διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο…

Για προαναγγελθείσα πολιτική δίωξη από το διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, Γιώργος Κογιάννης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε κάνει λόγο για «ροζ και πράσινα παπαγαλάκι» που «δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις…
τους στην ΕΡΤ», ενώ καταφέρεται ανοικτά εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του Μεγάρου Μαξίμου.
Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Κογιάννης, αναρωτιέται εάν για την απόφασή αυτή ρωτήθηκαν και συμφώνησαν και τα άλλα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που μετέχουν στην κυβέρνηση ή «εάν έρχονται απλώς να νομιμοποιήσουν τη βιομηχανία διώξεων και εισβολής γαλάζιων ημετέρων στην ΕΡΤ».

«Νοιώθω ευτυχισμένος που στα δύο χρόνια που ήμουν Διευθυντής Ειδήσεων πετύχαμε να κάνουμε την ΕΡΤ, σημείο αναφοράς και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κοινού. Είναι τιμή μου που δεν θα έχω καμία σχέση με την αποδόμηση αυτής της επιτυχίας η οποία ήδη επιχειρείται» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κ. Κογιάννης καταγγέλλει ανοικτά το Μέγαρο Μαξίμου για ασφυκτικές πιέσεις που του ασκήθηκαν προκειμένου να μην παίξει «μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες της χρονιάς, τη λίστα-φωτιά με τα νέα μέτρα, που είχε αποκλειστικά στη διάθεσή της η ΕΡΤ».


Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.