Πόλεμος στο Ισραήλ: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ «Μπεν Γκουριόν»

Όπως όλα δείχνουν, η σημερινή ημέρα ετοιμάζεται να είναι αυτή όπου θα κινδυνέψουν να χαθούν οι περισσότερες ζωές.

gurion

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ισραηλινές Αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο του διεθνούς αεροδρομίου «Μπεν Γκουριόν» στο Τελ Αβίβ λίγο μετά την ανακοίνωση της Χαμάς, ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα βομβαρδίσει το αεροδρόμιο.

Παράλληλα, αναμένεται το Ισραήλ να ανακοινώσει απαγόρευση πτήσεων πάνω από τη χώρα.

Όπως όλα δείχνουν, η σημερινή ημέρα ετοιμάζεται να είναι αυτή όπου θα κινδυνέψουν να χαθούν οι περισσότερες ζωές, από τότε που ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες και αυτό γιατί και οι δυο πλευρές είναι έτοιμες για πολύ μεγάλες επιθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Fox News ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανέφερε ότι το Ισραήλ είναι απολύτως έτοιμο να μπει στη Γάζα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε τεράστιες μάχες μεταξύ των δυο πλευρών.

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση από τη Χαμάς, η οποία ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα βομβαρδίσει το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Κάτι που φαντάζει τρομακτικό μόνο αν το σκεφτεί κανείς, καθώς οι πτήσεις ακόμα γίνονται κανονικά και σε αυτό υπάρχουν χιλιάδες τουρίστες που προσπαθούν να αποχωρήσουν απ’ την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Περισσότερα σε λίγο…