Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

ek nektt

Μια απ’ τις πιο διάσημες, αν όχι η πιο διάσημη, ανάσταση στη χώρα μας συμβαίνει κάθε χρόνο στην Κέρκυρα, με χιλιάδες κόσμο να πηγαίνει στο νησί των Φαιάκων για να απολαύσει τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Αυτή η εμπειρία φαίνεται πως φέτος είχε ένα τεράστιο μελανό σημείο και αυτό είναι ο λόγος του Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριου, ο οποίος λίγο πριν τις 12:00 και το «Χριστός Ανέστη» έστειλε μια επιστολή που διαβάστηκε στον κόσμο με αφορμή την ανάσταση του Ιησού.

Το ζήτημα σε αυτό όμως είναι το τι έλεγε η συγκεκριμένη επιστολή, καθώς σε πολλά σημεία της υπήρχαν πράγματα που μόνο χριστιανικά δεν ήταν, αλλά ξερνούσαν αγνή ομοφοβία.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή μιλούσε για αποδόμηση της κοινωνίας και την ανθρώπινης φύσεως, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών.

Δεν σταμάτησε εκεί φυσικά, καθώς έγινε αναφορά σε κατάλυση αξιών και παραδόσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά «Νοσταλγούμε την παρουσία αληθινών ηγετών οι οποίοι να μας εμπνεύσουν οδούς φρονήσεων…».

Μάλιστα την ώρα που ακουγόντουσαν τα παραπάνω από μερικές μεριές του κοινού υπήρξαν αντιδράσεις, με κάποια άτομα να λένε «ντροπή σου» και άλλα να φαίνονται εμφανώς ενοχλημένα.

Θυμίζουμε ότι εκείνη τη στιγμή στο μέρος υπήρχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφο του Τάιλερ Μάκμπεθ, οι οποίοι όμως δεν πτοήθηκαν απ’ το ομοφοβικό παραλήρημα του Νεκτάριου και γιόρτασαν το μοναδικό θέαμα με τα πυροτεχνήματα που προσφέρει η Κέρκυρα.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Νεκτάριου, με το επίμαχο σημείο να βρίσκεται στη μέση αυτής προς το τέλος:

Πασχάλιο 1 scaled 1

Πασχάλιο 2 scaled 1

 

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς