Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς

lakis gavalas

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε από έναν μοναχό ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, μαζί με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας ταξίδευε και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, ένα βίντεο, όπου κατέγραψε τον διάλογο του Λάκη Γαβαλά με έναν εκ των τριών μοναχών.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους τρεις μοναχούς από τη Ρωσία, ρώτησε τον σχεδιαστή αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Ο Λάκης Γαβαλάς φανερά εκνευρισμένος με την ερώτηση, ανταπαντά: «και εσένα τί σε νοιάζει; Τι είσαι ληξιαρχείο»;

Παράλληλα ο γνωστός σχεδιαστής τον ρώτησε:

«Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» πρόσθεσε ο ιερέας.

«Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

Ο Λάκης Γαβαλάς συνέχισε φανερά εκνευρισμένος πως «θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους κάνεις διακρίσεις».

Η ομοφοβική επίθεση συνεχίστηκε και μέσα στο αεροπλάνο σύμφωνα με τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης: Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι «κύριοι» καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας «είσαι π@@@της» Πόσο λυπηρό».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

 

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του «Γεια σου», το Σάββατο 18 Μαΐου, για το ομοφοβικό επεισόδιο που βίωσε στο αεροδρόμιο από τρεις μοναχούς.

Αρχικά, ο σχεδιαστής μόδας περιέγραψε αναλυτικά το περιστατικό. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι οι μοναχοί που τον προσέβαλαν δεν ανήκουν στην πραγματικότητα στους ιερατικούς κύκλους, αλλά είναι «απατεώνες». Επίσης, κάλεσε την Εκκλησία να προχωρήσει στη λύση του ζητήματος και να καταδικάσει αυτού του είδους τις συμπεριφορές.

Ξεκινώντας, αφηγήθηκε την επίθεση που δέχτηκε: «Χθες, έφυγα και πήγα στη Θεσσαλονίκη γιατί είμαι καθηγητής σε ένα ΙΕΚ, που πηγαίνω κάθε Πέμπτη, και διδάσκω και το πνεύμα μου και όλα είναι πάνω στη δημιουργία, γιατί θέλω να μεταλαμπαδεύσω πράγματα και επειδή είμαι συχνός επιβάτης, έχω μια Gold Card και πηγαίνω στη VIP αίθουσα. Πάω να αφήσω την τσάντα μου και βλέπω τρεις ιερείς, που τελικά ήταν καλόγεροι, και ένας από αυτούς με κακά ελληνικά μου λέει: “Εσύ τι είσαι τώρα; Άνδρας ή γυναίκα;”. Ντάξει, δεν είναι ότι ντύνομαι κλασικά ανδρικά για να πάω στην τράπεζα να δουλέψω, αλλά φόραγα ένα παντελόνι φαρδύ, ένα t-shirt και από πάνω αυτό που φοράω και τώρα. Και παίρνω το κινητό μου και του λέω: “Μπορείς να μου ξανακάνεις αυτή την ερώτηση τώρα και να σε καταγράφω;”. Και μου την ξανακάνει και είναι αυτό το βίντεο που είδατε».

Και συνέχισε: «Αυτοί οι 3 μάλλον ερχόντουσαν από το Άγιο Όρος και αυτό με οργίζει περισσότερο, γιατί κάθονταν και μιλάγαν έτσι στον κόσμο. Και αφού τους λέω τι πρέπει να κάνετε, να προσεύχεστε κτλ. τους λέω: “Εσύ τι είσαι;”. Μου λέει “μοναχός” και του λέω: “Και μοναχός θα μείνεις”. Μπαίνω εγώ στο αεροπλάνο και αυτοί είχαν ήδη καθίσει στις bussiness class. Την ώρα που μπαίνω μου λέει: “Π***η, παλι***η” και το ακούει ο κόσμος. Τον πιάνω λοιπόν από το μούσι – και αυτό το μετάνιωσα πάρα πολύ, αλλά με έφερε σε τόση οργή – πήρα τηλέφωνο τον πνευματικό μου, προσπαθώ να τους μιλήσω, δεν τους βρίσκω, ήθελα να τους πω “ειλικρινά, έκανα κάτι τέτοιο” και του φεύγει το καπέλο την ώρα που του τραβάω το μούσι».

Έπειτα, ο Λάκης Γαβαλάς ισχυρίστηκε ότι αυτοί οι μοναχοί δεν ήταν στα αλήθεια μοναχοί, αλλά κάποιοι μικροαπατεώνες που κρύβονται πίσω από τα ράσα: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος της Εκκλησίας να με φέρει σε τέτοιο σημείο. Επειδή, λοιπόν, ευκρινώς τα πρόσωπά τους είναι στο βίντεο προκαλώ την Εκκλησία, τη Μονή από την οποία μπορεί να έχουν περάσει γιατί αυτοί είναι απατεώνες, κρυμμένοι με ιμάτια μαύρα. Το λέω και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Επειδή έχω κάνει και φυλακή κτλ. ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ιερείς που καλύπονται μέσω ιματίων. Εγώ ήθελα να πω στον πιλότο να τους πει να τους βγάλει έξω, να τους πάει αυτόφωρο, γιατί αναστάτωσα τον κόσμο».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Λάκης Γαβαλάς ζήτησε από την Εκκλησία να βρει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ήταν Γεωργιανοί ή κάπου από ρωσοκατάσταση, είμαι σίγουρος ότι ήταν σε κάποιο μοναστήρι. “Γιατί φιλοξενείτε εσείς τέτοιους ανθρώπους; Πρέπει να τους πετάξετε από το στερέωμα αυτό. Δηλαδή εν ονόματι ενός μοναστηριού μπορούν να λένε τέτοια πράγματα; Είναι προκλητικό, το καταδικάζω και θέλω να υπάρξει λύση από την Εκκλησία, από τις Μονές, από τέτοιους ανθρώπους».

Έπειτα από την προβολή των δηλώσεών του, ο Ανδρέας Καραγιάννης από το εκκλησία online, δήλωσε ότι ο εν λόγω μοναχός που έβρισε τον Λάκη Γαβαλά έχει ποινικό μητρώο, καθώς στο παρελθόν ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Είναι απαράδεκτα πράγματα, δεν τηρούν τον μοναχισμό, δεν έχουν καμία σχέση με το ορθόδοξο φρόνημα και το ορθόδοξο πνεύμα. Στο Άγιο Όρος εγκαταβιούν και πολλοί καλεσμένοι ως επισκέπτες μοναχοί, δηλαδή προσκαλούνται από τη Ρουμανία, από σλάβικες χώρες, από Ρωσία».

 

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

γεύμα

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

Πολλοί απόρησαν τι «δουλειά είχε» ο Χρήστος Πρωτόπαππας στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα και…

Νεφέλη Μεγκ: Ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους – Το giveaway πτυχίων νομικής που προκάλεσε αντιδράσεις

Καταγραφή 34

Νεφέλη Μεγκ: Ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους – Το giveaway πτυχίων νομικής που προκάλεσε αντιδράσεις

Μάλιστα θα έχετε πτυχίο νομικής με 50% έκπτωση αν βάλετε τον κωδικό που δίνει η…