Newsroom

Newsroom

Λάκης Γαβαλάς: «Είμαι κομμουνιστής…» – Γιατί του ζήτησαν συγγνώμη οι Πυρήνες της Φωτιάς

Ανατρεπτικός όπως πάντα ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε τον... κομμουνισμό, τη μόδα, τη φυλακή, τους Πυρήνες της Φωτιάς και τον άγνωστο γάμο του

Screenshot 2022 04 14 180941

Σε μια ανατρεπτική συνέντευξη στο Vice και τη Μελπομένη Μαραγκίδου, o γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις μέρες που πέρασε στη φυλακή, το άγνωστο δώρο που του έκαναν οι Πυρήνες της Φωτιάς, τον έρωτα, τη μόδα και την πολιτική του στάση.

Ο Λάκης Γαβαλάς δε μάσησε τα λόγια του και απάντησε με αφοπλιστική ευθύτητα στις ιδιαίτερα δύσκολες ερωτήσεις που έστειλαν στο Vice οι αναγνώστες, και τού απηύθυνε η δημοσιογράφος Μελπομένη Μαραγκίδου.

Στη συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς προκαλεί αίσθηση όταν απαντά πως «είμαι κομμουνιστής, με την έννοια της ποιότητας του εργαζομένου.

«Εάν και εφόσον ήταν συνειδητός εργαζόμενος. Και πίστεψέ με το 80% των εργαζομένων μου ήταν αστέρια. Γιατί και εγώ εργαζόμενος μια ζωή ήμουν, να μη σου πω και σκλάβος των διάφορων σχεδιαστών που υπηρετούσα», αναφέρει στη συνέντευξη», λέει ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στη Μελπομένη Μαραγκίδου περιγράφει περιστατικά από τους μήνες που περασε στη φυλακή, ενώ όταν επανέρχεται το θέμα των Πυρήνων της Φωτιάς, αποκαλύπτει ότι δεν του έκαναν δώρο μόνο έναν φάκελο, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αλλά και ένα αυτοσχέδιο δερμάτινο… μαστίγιο!

«Το μεγαλύτερο δώρο ήταν ότι μου ζήτησαν συγγνώμη γιατί μου είχαν κάψει το αυτοκίνητό μου, μια Πόρσε, εδώ στη Σκουφά και Πινδάρου. Δεν ξέραν ότι είναι δικό μου βέβαια. Μου λένε «συγγνώμη, αλλά εκείνο το βράδυ κάψαμε 11 Πόρσε γιατί δε μας αρέσει η χλιδή. Εμείς είμαστε αλήτες και το διαλαλούμε!», αφηγείται.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ανατρεπτική συνέντευξη στο vice πατώντας εδώ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.