«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, το Σάββατο 25 Μαϊου.

5732019

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League προκάλεσε αλλαγές και μεταθέσεις στο καλεντάρι της Super League. Μάλιστα, τη… μπάλα πήρε και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αφού σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες, δεν μπορεί να γίνει στις 18 Μαΐου, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Πρόθεση της ΕΠΟ ήταν η μεταφορά του καμία μία εβδομάδα, ωστόσο… έπεφτε πάνω στον τελικό του Champions League Γυναικών, όπου η UEFA δεν θέλει οι δικοί της τελικοί να συμπίπτουν με τους τελικούς των μελών της. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ελληνική Ομοσπονδία έστειλε αίτημα ζητώντας την άδεια για να γίνει το ματς το Σάββατο 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία άναψε το «πράσινο φως» και όπως όλα δείχνουν, ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου «κεκλεισμένων των θυρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα» αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Λόγος για παρουσία θεατών δεν γίνεται και μόνο με θαύμα ο τελικός δεν θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών.

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

lagoudakos 1024x683 1

«Πυρά» τις Έλενας Ακρίτα για το κακοστημένο ρατσιστικό show του δημάρχου Περάματος στους εξαθλιωμένους Ρομά

«Ο κ. Λαγουδάκος δίνει συνειδητά χώρο σε ρατσιστικές και ακροδεξιές πρακτικές, σε μια περιοχή που…

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

VMRO

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον αρχηγό του VMRO Χρίστιαν Μίτσκοσκι

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας «να συμμορφωθεί επιτέλους με το διεθνές δίκαιο»…