Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

Καταγραφή 7

Θλίψη έχει προκαλέσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, και όχι μόνο, ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Μεγάλο Σάββατο, στα 76 της χρόνια.

Μια απ’τις σειρές που την «απογείωσαν» ήταν η «Dolce Vita» του Mega, με την τότε συμπρωταγωνίστρια της Μαρία Καβογιάννη να δημοσιεύει μια φωτογραφία τους και να της λέει καλό ταξίδι, τονίζοντας ότι η καλλιτέχνης που έφυγε απ’ τη ζωή την στήριξε πάρα πολύ, κάνοντας αρκετό κόσμο να συγκινηθεί.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: «Άννα μου..δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου,το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου.
Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα…».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας θρηνεί την Άννα Παναγιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια.

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα… Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι…», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Η Θανάσης Ευθυμιάδης γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο πλευρό της Άννας Παναγιωτοπούλου συμμετέχοντας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

 

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

lakis gavalas

Oργή του Λάκη Γαβαλά για τον ιερωμένο που τον έβρισε: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί (video)

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε από τρεις μοναχούς