Πολάκης σε Σοφία Νικολάου: Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και προσπαθείτε να τα μπαλώσετε ...

Σκληρή απάντηση έδωσε  ο Παύλος Πολάκης στην Σοφία Νικολάου, Γ.Γ. Αντιεγκληματικής πολικής-που έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα για δηλώσεις της πρόσφατα και για τον Β. Δημάκη, στην Κω για επιθεώρηση φυλακών-μετά την αρχική ανάρτησή του με την οποία αποκάλυπτε πως το Δημόσιο καλύπτει τα έξοδα της κυρίας Νικολάου και της ακολουθίας της για παραμονή στην Κω τον Δεκαπενταύγουστο και για 9 ημέρες.

NewsRoom 29/07/2020 | 21:42

Στην απάντηση της η κυρία Νικολάου αρνείται πως θα παραμείνει εννέα ημέρες ωστόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει τα επίσημα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία αναφέρεται τόσο η ημερομηνία άφιξης όσο και αναχώρησης, ενώ με θράσος βάλει  κατά του πρώην υφυπουργού Υγείας αναφέροντας: ''Μας έχει έχει συνηθίσει ο κ΄. Πολάκης να ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας. Σήμερα ξεπέρασε τον ευατό του"

Διαβάστε την ανταπάντηση του Παύλου Πολάκη: 

«Μου απάντησε η κυρία Νικολαου η γεν Γραμ Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις τζάμπα διακοπες στην Κω !(φωτό 1-2)

Λοιπόν κυρία Νικολαου είστε και επισήμως ΨΕΥΤΡΑ και αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ:

Στη φωτό 3 που είναι σε μεγενθυση η δεύτερη σελίδα της απόφασης που υπογράψατε (φωτό 4-5) για να χρηματοδοτήσετε τον εαυτό σας, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ πως θα πάτε στην Κω από 6 έως 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ΟΧΙ 6-9 /8 που λέτε στην «απάντηση» σας !!!

Από πότε κυρία Νικολαου τα πολιτικά πρόσωπα συμπεριλαμβάνουν στις μετακινήσεις τους που βγαίνει ΧΕΠ (χρηματικό ένταλμα πληρωμής) και το χρονικό διάστημα που, όπως (ψευδώς) λέτε, θα κάνετε διακοπες;;;

Από ποτέ Κυρία Νικολαου οι γενικοί γραμματείς παίρνουν στις «διακοπές» τους 4 άτομα για Ασφάλεια;;; Τόσους εχθρούς έχετε;

Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα μπαλώσετε ...

ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ !!»