Πιστός στο κυβερνητικό αφήγημα ο Βασίλης Κοντοζαμάνης για το «Αγία Όλγα»-Αδειάζει τον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής

Σε οριακό σημείο βρίσκονται τα νοσοκομεία στην Αττική με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, να παραδέχεται «πίεση στο ΕΣΥ» αλλά να αρνείται τους ισχυρισμούς του διευθυντή της Παθολογικής του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» αδειάζοντας τον γιατρό.

NewsRoom 05/03/2021 | 20:27

Σε μια επιστολή γεμάτη αγωνία ο διευθυντής της Παθολογικής του «Αγία Όλγα» κάνει λόγο για γιατρούς στα όρια της παραφροσύνης και υποβάλει την παραίτησή του με τον Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αδειάζει  κρίνει την κίνηση του γιατρού «υπερβολική» και τους ισχυρισμούς του «αβάσιμος. Ο Ιωάννης Ιωαννίδης ανέφερε ότι χθες ότι το «Αγία Όλγα» ήταν το μόνο νοσοκομείο σε όλη την Αθήνα για περιστατικά παθολογικά και Covid, επισημαίνοντας «πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών» και δηλώνοντας παραίτηση.

«Η κίνηση του γιατρού ήταν υπερβολική και αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση. Όπως είπε ο κ. Κοντοζαμάνης, πιστός στο κυβερνητικό αφήγημα «όλα καλά», πράγματι το Νοσοκομείο  "Αγία Όλγα"  «είχε μία εργώδη εφημερία χθες και το Νοσοκομείο ανταπεξήλθε επιτυχώς». Πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα  ώστε «το νοσοκομείο να εφημερεύει με ασφάλεια και να αντιμετωπίζει τόσο τα covid όσο και τα μη covid περιστατικά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε νοσηλεία περιστατικών με κορονοϊό μαζί με περιστατικά μη κορονοϊού». Σημείωσε ότι «η αρμόδια υπεύθυνη της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και όλα έγιναν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που προβλέπονται έτσι ώστε να είναι μία ασφαλής εφημερία και να αντιμετωπιστούν επιτυχώς  τα περιστατικά».