Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Στην Αθήνα ο φερόμενος δράστης – Επικοινώνησε με δικηγόρο (Video)

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο 21χρονος σύντροφός της, ο οποίος θεωρείται Νο1 ύποπτος, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο, ίσως γιατί θέλει να παραδοθεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το MEGA, ο 20χρονος σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας, που θεωρείται βασικός ύποπτος της δολοφονίας της, είναι πολύ πιθανό να παραδοθεί εντός της ημέρας.

Από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε “άτομο ενδιαφέροντος” και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, κύριο ύποπτο για το θάνατο του κοριτσιού.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.

Θέμα ωρών η σύλληψή του – «Φοβισμένος και με πρόθεση να παραδοθεί»

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο νεαρός βρίσκεται στην Αθήνα και κρύβεται, ενώ το περιβάλλον του έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει.

Άνθρωποι που είναι μαζί του και ξέρουν που βρίσκεται, περιγράφουν, σύμφωνα πάντα με το MEGA, τον νεαρό ως φοβισμένο και με πρόθεση να παραδοθεί, ίσως και να ομολογήσει την πράξη του. Ο δικηγόρος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ίδιο αλλά μόνο με ανθρώπους που είναι μαζί του.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε πει ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο ύποπτος για τη δολοφονία στο Περιστέρι, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι στην Ελλάδα.

Όπως είπε, η επιχείρηση που γίνεται για να βρεθεί και να μην φύγει, όπως θα ήθελε, από τη χώρα είναι γιγάντια.

Κουκάκης στο «Κόκκινο 105,5»: Οι αποκαλύψεις θα είναι διαρκείς – Δεν θα υπάρχει περιθώριο ελιγμού (Audio)

Κουκάκης στο «Κόκκινο 105,5»: Οι αποκαλύψεις θα είναι διαρκείς – Δεν θα υπάρχει περιθώριο ελιγμού (Audio)

«Τα πλήγματα που έχουν καταφέρει στο κράτος δικαίου είναι αλλεπάλληλα» Όλα όσα είπε ο Θανάσης…