Πεδίο μάχης το Μενίδι μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου – Ψάχνουν το όπλο οι αρχές

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Μενίδι, αφού μετά η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε τον 11χρονο Μάριο την ώρα που το παιδί ήταν στο προαύλιο του σχολείου του για την σχολική γιορτή τραυματίζοντάς τον θανάσιμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

593e34091dc5244f0d8b4579

Η κατάσταση είναι εκρηκτική με τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρονται με κινητοποιήσεις. Σοβαρά επεισόδια που μπορεί να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Καθημερινά οι άνθρωποι στο Μενίδι όπως λένε οι ίδιοι ζουν έναν εφιάλτη με τις αδέσποτες σφαίρες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια τους.

Για ώρες το απόγευμα της Κυριακής επικρατούσε ένταση στην περιοχή με κατοίκους να προσπαθούν να προσεγγίσουν τον καταυλισμό των Ρομά αλλά και το σπίτι του 23χρονου Ρομά που έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου.

Μπροστά στο φόβο να υπάρξουν νέα επεισόδια όπως αυτά του Σαββάτου όταν ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε μολότοφ στο σπίτι του 23χρονου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών σε μια προσπάθεια να μην επιτρέψουν σε διαδηλωτές να προσεγγίσουν τον καταυλισμό. 


θύμα αδέσποτης σφαίρας πεντάχρονο κορίτσι

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Μάριου ένα ακόμη περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα την ώρα του διαλείμματος. Ευτυχώς, ο τραυματισμός της 5χρονης δεν είχε την τραγική κατάληξη που είχε ο τραυματισμός του Μάριου.

Αναζητούν το 9αρι όπλο οι αρχές

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να βρουν το 9αρι όπλο με το οποίο σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος το οποίο αυτό με τη σειρά του θα τους οδηγήσει και στο δράστη.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στον εντοπισμό του μοιραίου όπλου και αναμένονται νέοι έφοδοι σε σπίτια και αυτοκίνητα Ρομά.  

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…