«ΠΑΤΡΙΔΑ» ο τίτλος του νέου κόμματος Μπογδάνου με την Λατινοπούλου αντιπρόεδρο – Δείτε το λογότυπο

«Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία» οι αρχές του ακροδεξιού κόμματος - Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

6f2b00493acf4c9abb12fa8c6a00e885

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανακοίνωσε το νέο του πολιτικό κόμμα, το οποίο ονομάζεται «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής). Αντιπρόεδρος θα είναι το επίσης πρώην στέλεχος της ΝΔ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η ίδρυση του κόμματος γίνεται μετά το…άδοξο τέλος της πολιτικής σύμπραξης με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη, που επήλθε με τη διαγραφή του από το κόμμα που συνίδρυσαν.

Όλες οι αρχές του κόμματός του αναφορικά είναι οι εξής:

«Εθνική κυριαρχία, Οικονομία και Οικονομική ελευθερία, Δημογραφικό, Νομοκρατία Ισονομία Ασφάλεια, Δικαιοσύνη Ποινικός Κώδικας, Παιδεία, Λαθρομεταναστευτικό, Ορθοδοξία και Εθνική ταυτότητα, ΛΟΑΤΚΙ Ατζέντα και Έμφυλες Ταυτότητες, Οικουμενικός Ελληνισμός, Ευρώπη, Κυπριακό».

«Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό, συντηρητικό, αστικό κόμμα και αποτελεί το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα», γράφει η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Ο κ. Μπογδάνος μέσω ανάρτησής στο twitter, δημοσίευσε το λογότυπο του κόμματος, με ξεκάθαρες…όπως γράφει, αρχές: «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία», ενώ στάθηκε ότι μέσω του ιδίου, το κόμμα του θα έχει και φωνή στη Βουλή.

«Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας» κατέληξε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή.

Οι αρχές μας ξεκάθαρες:

Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία.

Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη.

Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.

Το κόμμα, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί, τοποθετείται στα δεξιά, καθώς ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία ένα κόμμα κεντρώο και θεωρεί ότι υπάρχει έλλειμμα εκπροσώπησης στα «δεξιά» του πολιτικού συστήματος.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το νέο ακροδεξιά κόμμα αναμένεται να καταγραφεί στην ευρωομάδα των συντηρητικών ECR (European Conservatives and Reformists), στην οποία ανήκει επίσης στο Fidesz του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, το ισπανικό Vox και άλλα κόμματα.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.