Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το άθλιο πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

574c67ca1dc524bf2e8b4603

Η παραγγελία για τη διενέργεια της έρευνας δόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνων, ζητώντας να διερευνηθεί εαν έχουν τελεστεί αυτεπαγγέλτως διωκώμενα αδικήματα. Είχε προηγηθεί αίτημα του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με αναφορά στον αντιρατσιστικό νόμο, με το οποίο ζητούσε από την Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να πράξει τα δέοντα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το koutipandoras.gr ζήτησε πρώτο την παρέμβαση εισαγγελέα για το κατάπτυστο δημοσίευμα της Ελεύθερης Ώρας που αφορούσε την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου. Το έντυπο αυτό κυκλοφόρησε χθες με τον εμετικό τίτλο «Βουλή – Τραβεστί, ξύλο στην κάθε ‘’αδελφή’’», ο οποίος ξεκάθαρα προτρέπει σε βία.  

Σημειωτέων ότι στο ίδιο εξώφυλλο οι βουλευτές που ψηφίσαν το νομοσχέδιο χαρακτηρίζονται «ανώμαλοι», ενώ χωρίς κάποια αιτία (πέρα από το γεγονός ότι μιλάμε για ένα άθλιο συνωμοσιολογικό, ακροδεξιού και φιλοχουντικό έντυπο) εκθειάζεται η χούντα.

Δείτε το άθλιο πρωτοσέλιδο αυτού του κατάπτυστου εντύπου και θυμηθείτε απλώς για την ιστορία ότι κάποτε αρθρογραφούσε εκεί ο Μακάριος Λαζαρίδης, σημερινός σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέχρι πρότινος διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.