Αποκάλυψη για την παρακολούθηση Σπίρτζη: Ταυτόχρονα με την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη – Οι επόμενες κινήσεις ΣΥΡΙΖΑ

Η παρακολούθηση του κινητού του Χρήστου Σπίρτζη συνέπεσε χρονικά με την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη με το ίδιο παράνομο και κακόβουλο λογισμικό παρακολούθησης, Predator.

Σπίρτζης

Νέες μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο παρακολουθήσεων μετά την αποκάλυψη «βόμβα» του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Χρήστου Σπίρτζη.

Την παρακολούθηση στο κινητό του πρώην υπουργού και τομεάρχη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, κατήγγειλε το πρωί της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ειδικής αντιπροσωπείας που κατέφθασε εκτάκτως στο Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με νεώτερες και ασφαλείς πληροφορίες, η παρακολούθηση του κινητού του Χρήστου Σπίρτζη συνέπεσε χρονικά με την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η παρακολούθηση Σπίρτζη που έγινε τον Νοέμβριο του 2021, αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς -όπως είναι λογικό- το Predator κατέγραψε συνομιλίες του ίδιου μαζί τον πρώην Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή την ώρα ενημερώνουν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Μιχάλης Καλογήρου και ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες,  αναμένεται να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Αυτή τη στιγμή η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα και σε λίγο αναμένονται επίσημες δηλώσεις, ενώ, ζητήθηκε να γίνει ενδελεχής έρευνα επί του θέματος.

 

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.