Παπαγγελόπουλος: Κάποιοι μου ετοιμάζουν και κελί στον Κορυδαλλό

Για το ενδεχόμενο παραπομπής του σε Ειδικό Δικαστήριο, ο κ. Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Mega άφησε σαφείς αιχμές ότι ήδη ορισμένοι έχουν βγάλει την ποινή... για εκείνον και προδικάζουν την απόφαση που θα βγάλουν στη  Βουλή.  

ek papagg

Την κλήτευση τριών μαρτύρων – μεταξύ αυτών και του Αντώνη Σαμαρά – είχε ζητήσει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Μέγκα και κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι δεν είχε το θάρρος να εμφανιστεί, παρότι «θα είχε την ασφάλεια της πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛΛ… Αν είχε το θάρρος ο κ. Σαμαράς να εμφανιζόταν στην Προανακριτική».

Απαντώντας στις κατηγορίες που του αποδίδονται, περί παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης για την υπόθεση της Novartis, ο πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε βέβαιος ότι η προανακριτική έχει παρανομήσει: «Στην ηλικία που είμαι δεν με ενδιαφέρει η ποινική αλλά η ηθική διάσταση. Η επιτροπή έχει παρανομήσει και ίσως κάποια στιγμή να λογοδοτήσει για κατάχρηση εξουσίας. Όταν αποχώρησα (σ.σ. από την Προανακριτική Επιτροπή) δεν είχα πει ούτε το 1/10 όσων ήθελα να πω» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Κάνοντας δε λόγο για «παραβίαση των δικαιωμάτων του» και για «στρατοδικείο, επικαλέστηκε το δικαίωμα να μην δέχεται ερωτήσεις στην Προανακριτική. «Τους είπα “Δώστε μου ένα κατηγορητήριο να σας απαντήσω σε δέκα λεπτά”», διευκρίνισε.

Για το ενδεχόμενο παραπομπής του σε Ειδικό Δικαστήριο, ο κ. Παπαγγελόπουλος ήταν σαφής: «Πώς προδικάζουν την απόφαση που θα βγάλουν η Βουλή και το δικαστικό συμβούλιο; Αυτό και μόνο δείχνει ότι ορισμένοι προδικάζουν. Κάποιοι μου ετοιμάζουν και κελί στον Κορυδαλλό».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες Μιωνή, επανέλαβε ότι ο Ελληνοισραηλινός επιχειρηματίας έχει διαπράξει το αδίκημα της κατασκοπίας και κάλεσε τις αρχές να διατάξουν πραγματογνωμοσύνη για την προέλευση του ηχητικού.

Επεσήμανε μάλιστα ότι τα σημεία στα οποία ο Νίκος Παππάς φέρεται να αναφέρεται στο πρόσωπο του -λέγοντας ότι «έχει δική του ατζέντα» και ότι «κάποιοι βγάζουν λεφτά»- είναι παραποιημένα και ακατάληπτα.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.