Παπαδόπουλος: Ο “αριστερός” επέστρεψε – «O Μητσοτάκης δεν είναι η άκαμπτη δεξιά που ξέραμε» (video)

«Οι περισσότεροι στην Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτσι. Φαντάζομαι θα έχει κάποιους», τονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος

O Σπύρος Παπαδόπουλος εδώ και πολλά χρόνια έχει κάνει γνωστή την ευρύτερη πολιτική του τοποθέτηση στον χώρο της αριστεράς, οι τελευταίες του δηλώσεις όμως υπέρ της κυβέρνησης και τα καλά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σίγουρα προκαλούν εντύπωση.

Σύμφωνα με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή «Ο Μητσοτάκης δεν είναι η άκαμπτη δεξιά που ξέραμε και τρέμαμε, δεν είναι αυτό», ενώ όπως τονίζει «Οι περισσότεροι στην Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτσι. Φαντάζομαι θα έχει κάποιους. Έχω γνωρίσει πολύ ωραίους ανθρώπους μέσα».

Μάλλον για τον κ. Παπαδόπουλο δεν ήταν πολύ σκληρή η κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια, μπορεί να μην είδε υπέρμετρη αστυνομική βία (π.χ. Νέα Σμύρνη), μπορεί να μην έχει δει τις αλλαγές στην εργασιακή νομοθεσία που πλέον έχει σχεδόν εξαλείψει τα δικαιώματα των εργαζομένων και από ότι φαίνεται δεν άκουσε τίποτα για τον σκάνδαλο των υποκλοπών… σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό.

Τώρα για το αν υπάρχουν «άκαμπτοι δεξιοί» μέσα στη ΝΔ είναι λογικό να μην ξέρεις κανείς αν υπάρχουν άλλωστε δεν είναι και προβεβλημένα στελέχη, απλά ο Βορίδης είναι υπουργός επικρατείας, ο Άδωνις υπουργός εργασίας και ο «καθαριστής των Εξαρχείων», Θάνος Πλεύρης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Βέβαια μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος να μην τους θεωρεί και ακραίους αυτούς τους τρεις, κάτι που αν ισχύει ξεκινάει μια άλλη συζήτηση που καλύτερα να μην ανοίξουμε τώρα.

Το τηλεφώνημα και το «Με έχει πείσει ο Μητσοτάκης»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν λίγες μέρες άλλωστε είχε προκαλέσει εντύπωση με τις δηλώσεις του υπέρ της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ, τόνισε ότι δεν του λείπει ο ρόλος του παρουσιαστή, ενώ αποκάλυψε και μια κουβέντα που είχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

«Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορονοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω».

Και συνέχισε, ανακαλύπτοντας μια άγνωστη έως σήμερα, τηλεφωνική συνομιλία του στις 11 το βράδυ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο.

Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 το βράδυ και μου λέει: Είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…