Παπαδημούλης: Οι δανειστές επιχειρούν να τορπιλίσουν την συμφωνία για να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα (βίντεο)

Ότι σαμποτάρουν την ελληνική κυβέρνηση με μια σειρά από δηλώσεις κι ενέργειες καταλόγισε στους δανειστές ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGA. "Θέλουν να μας πνίξουν για να μη γίνει η Ελλάδα παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη" είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Λαπαβίτσα περί εθελούσιας επιστροφής στη δραχμή, άσκησε σαφή κριτική στους συναδέλφους του στο ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν να επικοινωνούν προσωπικές απόψεις.  

2217881

Ότι σαμποτάρουν την ελληνική κυβέρνηση με μια σειρά από δηλώσεις κι ενέργειες καταλόγισε στους δανειστές ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGA. “Θέλουν να μας πνίξουν για να μη γίνει η Ελλάδα παράδειγμα για την υπόλοιπη Ευρώπη” είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Λαπαβίτσα περί εθελούσιας επιστροφής στη δραχμή, άσκησε σαφή κριτική στους συναδέλφους του στο ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν να επικοινωνούν προσωπικές απόψεις.  

“Επιχειρείται να τορπιλιστεί η συμφωνία πλαίσιο της 20ης Φεβρουαρίου και να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα πριν απλωθεί το παράδειγμα και σε άλλες χώρες”, είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης κι εξήγησε πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των νομοσχεδίων για τις 100 δόσεις και τα κόκκινα δάνεια είναι επειδή οι δανειστές δεν έχουν ακόμη εγκρίνει τα νομοθετήματα της κυβέρνησης. “Ο Σταθάκης περιμένει δύο βδομάδες το OK για το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια, το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις ακόμη περιμένουμε το OK” είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής άσκησε δριμύα κριτική στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τονίζοντας ότι πρέπει “να λειτουργεί χωρίς χρωματιστά γυαλιά”. “Την ίδια ώρα που μας κατηγορούν ότι καθυστερούμε κάποιος μας πνίγει δημοσιονομικά. Γιατί; Γιατί θέλουν να παίξουν καθυστέρηση! Μην μας πνίγετε” είπε.

 

 

Ερωτώμενος σχετικά με εκ νέου δημόσια παρέμβαση του Κώστα Λαπαβίτσα στην οποία τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπενθύμισε πως όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπογράψει πως θα στηρίζουν τις θέσεις του κόμματος και πως σε κάθε περίπτωση οφείλουν να σεβαστούν τη λαϊκή εντολή για “σκληρή διαπραγμάτευση εντός του ευρώ”. Ως θετικό παράδειγμα συνετής πολιτικής στάσης, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη που ενώ κατά καιρούς έχει εκφράσει την άποψη πως η ρήξη πρέπει να μπει πιο έντονα στη συζήτηση με τους δανειστές, όταν ερωτάται σχετικά προτάσσει τις θέσεις του κόμματος.  

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…