Newsroom

Newsroom

Πανικός στη συγκυβέρνηση – Ακόμα και ο Βορίδης βλέπει εκλογές (Video)

«Όσο μένει ανοιχτό το ζήτημα του προέδρου της δημοκρατίας είναι ανοιχτό και το θέμα των εκλογών» δήλωσε ο υπουργός υγείας,…

voridis1 1

«Όσο μένει ανοιχτό το ζήτημα του προέδρου της δημοκρατίας είναι ανοιχτό και το θέμα των εκλογών» δήλωσε ο υπουργός υγείας, Μ. Βορίδης προσθέτοντας ότι όσο δεν υπάρχει συμφωνία στο πρόσωπο, ούτε ο απαραίτητος αριθμός των 180 βουλευτών «αυτό το ζήτημα παραμένει ανοιχτό» και «υπό αυτήν την έννοια οι εκλογές είναι μία παράμετρος που λαμβάνεται υπ’ όψιν».

Ο Μ. Βορίδης ανέφερε ότι παρόλο που «τυπικά δεν είναι προεκλογική η περίοδος»,  όσο όμως «το τοπίο δεν ξεκαθαρίζεται, στο μυαλό όλων μας υπάρχει το ενδεχόμενο των εκλογών».  Καθώς επίσης ότι «όποιος έχει πολιτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα και επιχειρηματικό και οικονομικό, το ενδεχόμενο των εκλογών δεν μπορεί να το αποκλείσει». 

Αδειάζοντας τον υπ. Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλο τάχθηκε υπέρ του Κυρ. Μητσοτάκη στο θέμα των απολύσεων στο δημόσιο δηλώνοντας ότι «είναι με τη νομιμότητα» είπε ότι πρέπει «να ξεκαθαρίσει το θέμα για το πώς έχουν γίνει οι προσλήψεις». Έδωσε προεκλογική διάσταση στο θέμα καθώς τα δύο κυβερνητικά στελέχη έχουν κοινή εκλογική περιφέρεια τονίζοντας ότι αν δεν πρόκειται για «μία πραγματική πολιτική διαφωνία» εντάσσεται «σε μία οιονεί προεκλογική εκστρατεία» κάτι που είναι πολύ κακό».

“Ως προς το ύφος και τον τόνο απάντησε ο Άδωνης” αλλά ως προς την ουσία της δήλωσης του ο υπουργός υγείας κάλυψε απόλυτα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., καθώς η κυβέρνηση επιλέγει ως επίσημη πολιτική γραμμή της, το σκηνικό του τρόμου και την διαρκή κινδυνολογία, όπως φάνηκε και από τις τοποθετήσεις της κ. Φ. Πατριανάκου στον ΣΚΑΙ και του Γ. Μιχελάκη στο Μega.

Ενδεχομένως να θεωρεί ότι είναι μια διέξοδος στο συγκρουσιακό κλίμα στο εσωτερικό της, ένα είναι σίγουρο όμως ότι πολύ λίγο ενδιαφέρεται για την οικονομική σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος καθώς ο πατριωτισμός μεταφράζεται σε επίσημη υιοθέτηση του «πάρε τα λεφτά και τρέχα» του Άδωνη μετατρέπεται σε καθημερινή κυβερνητική απειλή.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.