Παναγιώτης Φύσσας στο koutipandoras.gr: «Δικαίωση, αλλά οι ποινές να μην είναι σαν χάδι»

Την ικανοποίησή του για την καταδικαστική απόφαση του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση εξέφρασε ο Παναγιώτης Φύσσας, πατέρας του Παύλου Φύσσα, κάνοντας λόγο για δικαίωση.

5162330

Μιλώντας έξω από το Εφετείο στον Αντώνη Ρηγόπουλο και το koutipandoras.gr o Παναγιώτης Φύσσας επισημαίνει ότι «περιμέναμε αυτή την απόφαση για επτά χρόνια, απλά τώρα μένει να δούμε και την πράξη. Εννοώ οι ποινές να είναι τέτοιες που να μας ικανοποιούν. Να μην είναι κάτι σαν χάδι, να είναι πράγματι, ικανοποιητικές».

Νωρίτερα, λίγο μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής καταδικάζεται ως εγκληματική οργάνωση, η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε, φωνάζοντας: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου», με το πλήθος να χειροκροτά. 

Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 5,5 μετά το ξεκίνημα της ιστορικής δίκης η στιγμή της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης έφτασε με την ανάγνωση της ετυμηγορίας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Φύσσα, όλοι κρίνονται ένοχοι εκτός από τους Σαντοριναίο, Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

mixaloliakos

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: “Πρόκληση” λένε οι δικηγόροι των Αιγύπτιων αλιεργατών

«Τεράστια πρόκληση για τα θύματα της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τις οικογένειές τους,…

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει